AccessTr.neT
Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - Baskı Önizleme

+- AccessTr.neT (https://accesstr.net)
+-- Forum: Microsoft Access (https://accesstr.net/forum-microsoft-access.html)
+--- Forum: Access Örnekleri ve Uygulamaları (https://accesstr.net/forum-access-ornekleri-ve-uygulamalari.html)
+--- Konu Başlığı: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme (/konu-access-menu-arayuz-dil-degistirme.html)

Sayfalar: 1 2 3


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - cozum - 27/05/2019

(27/05/2019, 11:24)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 10:15)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26/05/2019, 09:42)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kullanıcının sorusuna binaen daha önce yapmış olduğum uygulama örneğini ekte bilginize sunarım.

iyi çalışmalar.

merhaba.

yazınızı yeni gördüm.
bu uygulama da benim için uygun. bir kaç gündür arıyordum.
uygulamanızı çalıştırdığımda 
"Invalid procedure call or argument" hatası alıyorum.

benim de çalıştırmak istediğim uygulamanın aynı mantığıyla tag lerle çalışıyor.

o hatayı vermesindeki sebep butonun yerini değiştirdim tag ile oynadım normalde benim programımda yapmıyor o hatayı doğrusunu söylemek gerekirse önce arayüzü tamamlayıp sonra dil dosyasını vs oluşturmak hata vermez selamlar.

arkadaşım sizden ricam çalışanı ekleyebilirmisiniz.

access öğrenmeye yeni başladık konuda sizin kadar iyi değiliz.

teşekkürler.


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - eyildiz52 - 27/05/2019

(27/05/2019, 11:28)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 11:24)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 10:15)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26/05/2019, 09:42)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kullanıcının sorusuna binaen daha önce yapmış olduğum uygulama örneğini ekte bilginize sunarım.

iyi çalışmalar.

merhaba.

yazınızı yeni gördüm.
bu uygulama da benim için uygun. bir kaç gündür arıyordum.
uygulamanızı çalıştırdığımda 
"Invalid procedure call or argument" hatası alıyorum.

benim de çalıştırmak istediğim uygulamanın aynı mantığıyla tag lerle çalışıyor.

o hatayı vermesindeki sebep butonun yerini değiştirdim tag ile oynadım normalde benim programımda yapmıyor o hatayı doğrusunu söylemek gerekirse önce arayüzü tamamlayıp sonra dil dosyasını vs oluşturmak hata vermez selamlar.

arkadaşım sizden ricam çalışanı ekleyebilirmisiniz.

access öğrenmeye yeni başladık konuda sizin kadar iyi değiliz.

teşekkürler.

çalışmada sıkıntı yok o bir örnek uygulama ben tüm tag textlerini tabloda ayarlamadım o sebeple o hatayı veriyor siz kendi formunuza öncelikle modül dosyasını alın form olarak ise dil formunu alın onun haricinde yapmanız gereken sırasıyla kendinize dil tablosu oluşturmanız ardından formlarınızın olay yordamına benim ana menü formumdakı olay yordamı ekledikten sonra sırasıyla tabloya tag numaralarını verdiğin buton etiket vb her birinin hangi dilde olacaksa sırasıyla işleyiniz böylelikle çalışmada sıkıntı olmaz örnek gayet açık sadece burada neler yapılması gerektiğini açıkladım iyi çalışmalar.


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - cozum - 28/05/2019

(27/05/2019, 12:54)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 11:28)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 11:24)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 10:15)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26/05/2019, 09:42)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kullanıcının sorusuna binaen daha önce yapmış olduğum uygulama örneğini ekte bilginize sunarım.

iyi çalışmalar.

merhaba.

yazınızı yeni gördüm.
bu uygulama da benim için uygun. bir kaç gündür arıyordum.
uygulamanızı çalıştırdığımda 
"Invalid procedure call or argument" hatası alıyorum.

benim de çalıştırmak istediğim uygulamanın aynı mantığıyla tag lerle çalışıyor.

o hatayı vermesindeki sebep butonun yerini değiştirdim tag ile oynadım normalde benim programımda yapmıyor o hatayı doğrusunu söylemek gerekirse önce arayüzü tamamlayıp sonra dil dosyasını vs oluşturmak hata vermez selamlar.

arkadaşım sizden ricam çalışanı ekleyebilirmisiniz.

access öğrenmeye yeni başladık konuda sizin kadar iyi değiliz.

teşekkürler.

çalışmada sıkıntı yok o bir örnek uygulama ben tüm tag textlerini tabloda ayarlamadım o sebeple o hatayı veriyor siz kendi formunuza öncelikle modül dosyasını alın form olarak ise dil formunu alın onun haricinde yapmanız gereken sırasıyla kendinize dil tablosu oluşturmanız ardından formlarınızın olay yordamına benim ana menü formumdakı olay yordamı ekledikten sonra sırasıyla tabloya tag numaralarını verdiğin buton etiket vb her birinin hangi dilde olacaksa sırasıyla işleyiniz böylelikle çalışmada sıkıntı olmaz örnek gayet açık sadece burada neler yapılması gerektiğini açıkladım iyi çalışmalar.

malesef düzeltemedim.

dil formu açılırken hata verip duruyor.


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - eyildiz52 - 28/05/2019

(27/05/2019, 11:28)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 11:24)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 10:15)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26/05/2019, 09:42)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kullanıcının sorusuna binaen daha önce yapmış olduğum uygulama örneğini ekte bilginize sunarım.

iyi çalışmalar.

merhaba.

yazınızı yeni gördüm.
bu uygulama da benim için uygun. bir kaç gündür arıyordum.
uygulamanızı çalıştırdığımda 
"Invalid procedure call or argument" hatası alıyorum.

benim de çalıştırmak istediğim uygulamanın aynı mantığıyla tag lerle çalışıyor.

o hatayı vermesindeki sebep butonun yerini değiştirdim tag ile oynadım normalde benim programımda yapmıyor o hatayı doğrusunu söylemek gerekirse önce arayüzü tamamlayıp sonra dil dosyasını vs oluşturmak hata vermez selamlar.

arkadaşım sizden ricam çalışanı ekleyebilirmisiniz.

access öğrenmeye yeni başladık konuda sizin kadar iyi değiliz.

teşekkürler.

Siz kendi uygulamanızı buraya ekleyin ben bir göz atayım


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - cozum - 28/05/2019

(28/05/2019, 11:20)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 11:28)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 11:24)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27/05/2019, 10:15)cozum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26/05/2019, 09:42)eyildiz52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kullanıcının sorusuna binaen daha önce yapmış olduğum uygulama örneğini ekte bilginize sunarım.

iyi çalışmalar.

merhaba.

yazınızı yeni gördüm.
bu uygulama da benim için uygun. bir kaç gündür arıyordum.
uygulamanızı çalıştırdığımda 
"Invalid procedure call or argument" hatası alıyorum.

benim de çalıştırmak istediğim uygulamanın aynı mantığıyla tag lerle çalışıyor.

o hatayı vermesindeki sebep butonun yerini değiştirdim tag ile oynadım normalde benim programımda yapmıyor o hatayı doğrusunu söylemek gerekirse önce arayüzü tamamlayıp sonra dil dosyasını vs oluşturmak hata vermez selamlar.

arkadaşım sizden ricam çalışanı ekleyebilirmisiniz.

access öğrenmeye yeni başladık konuda sizin kadar iyi değiliz.

teşekkürler.

Siz kendi uygulamanızı buraya ekleyin ben bir göz atayım

arkadaşım sana zahmet olacak.
ilginiz için çok teşekkür ederim.


Cvp: Access Menu Arayüz Dil Değiştirme - eyildiz52 - 30/05/2019

selam ben örneğimi düzelttim sadece vba'da iki kez kapat yazdığım için o hatayı veriyordu saygılar kusura bakmayın sibiryadan 
yazıyorum böylece 6 saat fark sebebiyle ancak. saygılar