AccessTr.neT

Tam Versiyon: Formda kayıt numarasını otomatik yeni sayfaya aktarma.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Form üzerinde bir buton eklemek istiyorum. Butonun görevi bana yeni bir kayıt verecek ve kayıt numarasını 1 (BİR) artıracak. Yani kayıt numarasını ben her seferinde bir artırmak zorunda kalmayacağım. Access kullanıcılarına ve hocalarıma sevgi ve saygılarımla.
Sayın arif yıl değiştiğinde sayı 0 dan başlar
dolu kayıtlara numara vermez
iyi çalışmalar
merhaba. tablodan kayıt numaralarını silince hata verdi.
Hocam eline sağlık güzel olmuş ama bugün ben denedim ve içindeki verileri silince bir daha bu uygulama başatılkamıyor ve sürekli hata veriyor, sizden ricam bir daha programa göz atarsanız çok memnun olurum. Sevgi ve saygılarımla.
Arkadaşım KADİRDURSUN hocamın yapmış olduğu örnekteki tüm verileri sildikten sonra ilk değeri vermeden formül çalışmaz, mutlaka ilk değeri sizin vermeniz gerekiyor örnek:Tüm verileri silfikten sonra "KAYITNO" hanesine 09-1 yazın sonraki değerler için butonu kullanabilirsiniz.
(26/05/2009, 22:48)arif1971 yazdı: [ -> ]Arkadaşım KADİRDURSUN hocamın yapmış olduğu örnekteki tüm verileri sildikten sonra ilk değeri vermeden formül çalışmaz, mutlaka ilk değeri sizin vermeniz gerekiyor örnek:Tüm verileri silfikten sonra "KAYITNO" hanesine 09-1 yazın sonraki değerler için butonu kullanabilirsiniz.



örnek bana ait değil yanlış olmasın Img-grin
dediğinizide yaptım fakat yine hata verdi.
Sayfalar: 1 2 3