AccessTr.neT

Tam Versiyon: İlişkisiz Metin kutularından Rapor oluşturmak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
9 sayfa 55 mesaj. Keşke farklı sorular için farklı konular açsaydınız sayın fascioglu.
Valla hocam emin olunki bende çok rahatsız oldum,ve rahatsızlık verdim,kıl tüy gibi gözüksede takdımı insan takıyor.Bizi bağışlayın,dedik dükkan boş kalmasın
Estağfirullah rahatsızlık vermiyorsunuz sadece her yeni soru için yeni konu açılırsa arama yapanlar için kolaylık olur. Ayrıca konu içinde bir yer aramak için bile 10 sayfa dolaşmak çok zor oluyor.
(26/10/2013, 04:11)mehmetdemiral yazdı: [ -> ]Naçizane önerim, butonun pasifize edilmesidir. Buyrun:
Katılıyorum Hocam.
sn, fascioğlu zaten bir ürün seçmediyse onu rapor izlemeye almanızdaki amaç nedir.
Bence hocamın dediği gibi ürün seçildikten sonra Rapor Önizle butonu aktif olursa hiç bir sorun kalmaz.
Doğrudur,bir anlamı yok ama daha önce ilk yağılan örneklerde böyle bir problem yoktu,daha sonra $ para birimi olayı işin içine girince her şey alt üst oldu.Kafama takılanda bu.Saygılarımla.
Onun sebebini açıklayayım size. Daha önce alanlar sanırım null(yani yokluk) olarak dönüyordu. Oysa artık dolar simgesi nedeniyle orada bir kod var ve değerler sıfır olarak dönüyor. Bu durumda sıfır yokluk olmadığı için, bir değer kabul edilerek işleniyor. Bu durumda raporun "veri yokken" olayına da başvurulamıyor. Bu nedenle benim yazdığım kodda görüldüğü gibi toplamın olduğu alanın sıfır olması durumuna bakılarak rapor tuşu pasifize ediliyor. Bence en doğru yol bu. Daha fazla uğraşmak adamı hasta eder.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11