AccessTr.neT

Tam Versiyon: İlişkisiz Metin kutularından Rapor oluşturmak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Valla dün gece çok geç saatte uykusuz uykusuz o kadar çalıştı kafamImg-grin)) Ancak bakabildim bu saatte. Düşünün işte gece, 3 falandı yattm, sabah 6.30'da kalktım, okula gittim. Ancak eve geldim ve baktım ki halletmişsiniz. Teşekkürler. Bundan sonra örnek yapmayayımm bari, sadece fikri vereyim, siz yapın Img-grin)))
(23/10/2013, 22:12)mehmetdemiral yazdı: [ -> ]Valla dün gece çok geç saatte uykusuz uykusuz o kadar çalıştı kafamImg-grin)) Ancak bakabildim bu saatte. Düşünün işte gece, 3 falandı yattm, sabah 6.30'da kalktım, okula gittim. Ancak eve geldim ve baktım ki halletmişsiniz. Teşekkürler. Bundan sonra örnek yapmayayımm bari, sadece fikri vereyim, siz yapın Img-grin)))

Öyle demeyin hocam, yorgunluktandır. Elimizden gelenini yapmaya çalışıyoruz.
Sayın Mehmet bey ve Sayın cttm bey,
Her ikinizede çok çok teşekkür ederim,emeğinize sağlık rapor sorunu çözülmüştür,ancak ufak bir sorun var oda Rapordaki KDV oranı alanındaki ondalık basamak her ne yaptıysam ondalıkları atamadım (18,00) yerine (18) olması gerekiyor,Saygılarımla.
Raporu tasarlayla aç Özelliklerden;
Metin226-Ondalık Basamaklar - 0 yap
Metin226 - Denetim Kaynağı sende:
=IIf([Formlar]![frm_TEKLİF]![KDV]<>0;Format([Formlar]![frm_Teklif]![KDV];"Sabit");"")
bu şekildeyse
=IIf([Formlar]![frm_TEKLİF]![KDV]<>0;[Formlar]![frm_Teklif]![KDV];"")
olarak değiştir.

Sorunun çözüleceketir.
Sayın Kamiljan kardeşim çok çok teşekkür ederim,aynen dediğiniz gibi kodu değiştirdim sorun çözüldü,sizden çok şey öğrendim bu nedenle minnettarım.Biraz yüzsüzlük olacak ama bişey daha soracağım şimdi fiyat alanlarına TL.para birimi olarak koyabiliyoruz, $ veya € koyduğumuzda işaretler $534. olarak geliyor,oysa 534 $. şeklinde olması gerekiyor bunu nasıl yapabilirim,
Merhaba,
Çok hastayım bu ara, sadece birinci açılan kutuya uyguladım after update.
ama başka şekli de olması gerekiyor hocamlar daha iyi bilir.
Ben sadece geçici olarak yaptım bir inceleyin.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11