AccessTr.neT

Tam Versiyon: Acces'i tasarım görünümü açıyorum ancak nesneler görünmüyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar forumu aciliyetten dolayı araştırma yapamadan konuyu açtım elimde bi Access projesi var proje eski ben içinden bazı form, ve raporları almak istiyorum tasarım görünümünde açıyorum solda nesnelerin olduğu yerde 1-2 tane form var onlarda ana sayfa formları diğer formlar görünmüyor bulamadım ancak projeji shift basmadan çalıştırınca bir sürü form geliyor karşıma nasıl bulabilirim o formları şimdiden teşekkür ederim.
sayın kemiksizm,

eğer bahsini yaptığınız uygulamanın,bir kodlama ya da makro yolu ile herhangi bir engellemesi söz konusu değilse,bu talebinizi gerçekleştirmek için aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

1) boş bir Access uygulaması oluşturunuz.

2) bu boş Access uygulamasını çalıştırıp,menüden;

DOSYA - AL - Access 'i seçiniz.Dış Veri Al sayfasına gelmiş olacaksınız.

3) buradan,içeriğindeki form,rapor,sorgu,v.s. bilgilerini alacağınız Access uygulamasını Gözat butonu ile seçiniz.

4) bu ekranda yer alan Tabloları,Sorguları,Formları,.....geçerli veritabanına al seçeneği işaretli olmalı.(zaten,ilk bu seçenek seçili gelmekte)

5) tamam butonuna bastıktan sonra,NESNELERİ AL sayfası ekrana gelecek.buradan da,her bir tercihinize göre yeni boş Access uygulamanıza aktarmayı istediğiniz seçimlerinizi yapınız.Tümünü seç ile hepsini seçme imkanınız da söz konusu.

6) bütün seçimleriniz bittikten sonra TAMAM butonuna basınız ve bu sayfadan çıkınız.yeni boş Access uygulamanızı çalıştırdığınızda görülecektir ki,yukarıda bahsi geçen seçimler olduğu gibi aktarılmıştır.

iyi çalışmalar,
saygılar.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim sayın atoz hocam