AccessTr.neT

Tam Versiyon: sorgu eksik metin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ekteki dosyamda 2 adet tablom ve 1 adet sorgum var. Sorgum bilgiler tablosu ile takvim tablosundan ilgili veriyi seçmeye yarıyor. Ancak sorguyu çalıştırdığımda sorgumun ifade1 sütununa bilgiler kısmındaki [1],[2],...[7] alanlarından metinler sorgunun ifade1 sütununa eksik geliyor. Yani ifade1 içi
"Serpantin tankının,Radyatör borularının sızdırmazlık kontrolü ve temizliği yapılacak. Soğutma sistemi borular ve vanalarının sızdırmazlık kontrolleri yapılacaktır. Yağ sirkülasyon pompasının salmastra, fan ve gövde kontrolleri yapılacaktır. Bağlantı civatalarının ve borularının kontrolleri yapılacak. Trafo yangın söndürme sisteminin vanalarının ve filtrenin temizliği ve kontrolü yapılacak. Trafo yangın söndürme sistemi fiskiyeleri temizlenecek." olması gerekirken,
"""Serpantin tankının,Radyatör borularının sızdırmazlık kontrolü ve temizliği yapılacak. Soğutma sistemi borular ve vanalarının sızdırmazlık kontrolleri yapılacaktır.Yağ sirkülasyon pompasının salmastra, fan ve gövde kontrolleri yapılacaktır. Bağlantı civatalarının ve borularının kontrolleri yapılacak.Trafo yangın söndürme sisteminin vanalarının ve""" olarak çıkıyor.
Sorgularda sütun başına düşecek karakter sayısı sınırlımıdır? Metni sorguda nasıl tam çıkarabilirim.
Ekranınızda o kadar görülüyor. Verinin tamamı gelmektedir. Eğer sorguyu çalıştırıp içine tıklar ve klavyenin sağ-sol tuşlarıyla ilerlerseniz verinin hepsinin geldiğini görebilirsiniz. Ya da sorgudan gelen veriyi bir formda bir metin kutusunda görüntüleyin.
Sayın aliyorga,

Sayın mehmetdemiral bey’in de belirttikleri üzere,bilgilerde ve gösterilmesinde bir sorun yok.

Eğer gerçekleştirmeyi düşündüğünüz uygulama tabloda yer alan 1,2,3,…7 alan içeriklerini bir formda madde madde göstermekse,ayrı belirtilebilir.fakat,değilse;o zaman;bütün bu 7 alanı tek alan olarak oluşturup,sayın mehmetdemiral bey’in de belirttikleri gibi bir formda tek bir metin kutusu içerisinde göstermeniz yeterlidir.böylece,hem gereksiz alan tasnifinden hem de performansı yorma anlamında bu durumlardan kazanım elde etmiş olursunuz.

EK’te,uygulamanız üzerinden hareketle madde madde olacak şekilde form üzerinde bu bilgilerin gösterilmesini sağlayan örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.bilgilerinize.

İyi çalışmalar,
Saygılar.