AccessTr.neT

Tam Versiyon: Rehberlik ve Araştırma Merkezi Eğitim Planı Örneği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hocam S.aleykum...

Sizlerden (ozanakkaya-simendifer) Allah gani gani razı olsun..sizlerin yardımları ile rehberlik araştırma merkezi eğitim planı hazırlama programım bitti.RABBİM BİR KEZ DAHA RAZI OLSUN SİZLERDEN..

Bir

Program hakkında Ozan Abi sana bir şeyler sormam  lazım umarım kızmazsın ve yardımcı olursun..

1-Rapor kısmında performans ve yıllık amaçların arka plan rengini değiştiremedim beyaz a4 renginde olması için yardımlarına ihtiyacım var..

2-Yine raporlar kısmında hem performans hem de yıllık amaçlar kısmındaki verileri alt alta 10 taneden sonra yandan devam edebilir mi?
Yani iki sütunlu tablo gibi düşün ilk 10 tanesi birinci sutuna-kalan 10 tanesi ikinci sutuna şeklinde??

Burada amaç hepsi alt alta olunca rapor alta doğru şişer ve gereksiz kağıt israfına sebep olur..

Bu iki istediğim konusunda da yardımcı olman dileğiyle hayırlı akşamlar..
Önceki açtığın konulardaki uygulamalara cevaben düzenleyip eklediğim tbl_anabaslik, tbl_altbaslik, tbl_beceri, tbl_gecici isilerindeki tablolar son eklediğiniz uygulamada bulunmamaktadır.
Evet önceki uygulamada becerileri beceri seçim formuna çekerken karışık sıra ile çekiyordu,oysa bize veritabanında alt başlık tablosunda olan sıra ile olması bize gerekliydi, bu konuda da yazdım ama kimseden cevap gelmeyince saolsun şimendifer (ekrem abi) farklı bir uygulama üzerinden devam etmemiz gerektiği konusunda uyarıda bulundu..


Şuan takılıp kaldığım iki husus kaldı,program 10 numara oldu ama bu iki hususu da yönlendirmeleriniz ile halletmek istiyorum inşallah..

1-Performans ve Amaçlar kısmında arka plan rengini A4 için beyaz yapmaya çalıştım ama çözemedimImg-cray
2-Performans ve Amaçlar kısmında ilk 10 maddeden sonra diğer maddeleri yana yazdırmak istiyorum bunu da beceremedimImg-cray

Bu konuda fikirlerinize açımImg-grin)

Saygılar
Raporda Verileri 10ar 10ar (yada belirlediğimiz kadarını) Yan Yana Yazdırma? bağlantısına açtığınız konuya eklenen son mesajımdaki örnek uygulamada raporda arkaplanlarını beyaz yapılmıştır. Ayrıca aynı mesajdaki örneğe 2. sorunuzun cevabı eklenmiştir.

Birden fazla soruyu aynı konu içerisinde sormayın dedik, ama siz iki konu açıp aynı soruları her iki konuda da soruyorsunuz.

Site Kuralları hakkında kaçıncı uyarı oldu bilmiyorum. Sonraki konularınızı Site Kurallarına uygun açmazsanız uyarı puanı alacaksınız. Sizin sorularınız olabilir, ama bu sitenin de düzeninin sağlanması için kuralları var. Bu kurallara uyulması için 7 yıldır uğraşıyoruz. Sitenin 7 yıldır düzenli kalmasının sebebi Site Kurallarıdır.
sayın mehami,


konu takibiniz açısından,hatırlatma anlamında;
konunuz ile ilgili son gelişme ne durumdadır?

şüphesiz,işlemleriniz tamamlanmış ve sorununuzu çözmüş de olabilirsiniz.
buradan bilgilendirmek ister misiniz lütfen.teşekkürler.bilginize.
iyi çalışmalar,
saygılar.
Çözüme ulaşıldı,yardımlarınız için tşk ederim.

Konu cevaplanmış sorular kısmına taşınabilir.

saygılar.