AccessTr.neT

Tam Versiyon: Satırları Kopyalamak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Çıkan neticelerden istediğim satırı kopyalayabileceğim bir kutucuk vb. bir şeyi nasıl yapabilirim?

o satırın yanındaki kutucuğa tıkladığımda bir word sayfasına kaydedebilir miyim veya en azından tıkladığımda o satırı kopyalayabilir miyim?
Merhaba,

Örnek uygulamanızın adını "Yeni Klasör" şeklinde eklemeyiniz.


Site Kuralları:
3e) Örnek uygulamanızın adını veya rar/zip adını “örnek”, “deneme”, “yeni klasör”, “soru” vs. isimlerle göndermeyiniz, kullanıcı adınızı ve/veya kısa başlık giriniz.


Alt formu sürekli forma çevirdim. Satırların sağında onay kutuları var. Seçim yapıp üstteki butona tıklarsanız worde aktarır.
Güzel ve Faideli bir ekleme olmuş, teşekkürler.
Çok teşekkür ederim eksik olmayın. Yalnız formun önceki haliyle kalması mümkün değil mi? Çünkü oradaki cümleler kutucuklara sığmıyor. Önceki halinde büyültüp genişletebiliyordum. Bu arada kopyalamasını istediğim diğer satırları metin belgesine ekleyemedim. Ayrıca dosyayı tekrar açınca tikler duruyor. Kapatınca da gitmezse ben onları tekrar bulamam. Çünkü kelimeyi yazıyorum, çıkan neticelerden bazı satırları yazıyorum sonra başka kelimeleri arıyorum. Ayrıca bende 376 bin küsür kayıt var...
Merhaba,
Alt formu veri görünümünde tekrar oluşturdum.

Butonu tıkladığınızda worde aktarınca onay kutularının temizlenmesi gerekli.

Diğer alanları kopyalayamama olayını anlamadım.
Hocam, kutucuklardaki tikler gitti ama satırları kopyalamadı. 

Yani yeni eklemek istediğim satırları önceki word dosyasına ekleyemiyorum. Hocam, bu arada tablo yine aynı kalmış. Dediğim gibi kelimelerin açıklaması kutucuklara sığmıyor. Önceki halinde kalması mümkün değil mi?
Sayfalar: 1 2 3 4