AccessTr.neT

Tam Versiyon: Access De Oturum Aç Hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba, 
işyerinde kullandığım bilgisayarımda web'den bulduğum örnek dosyaları incelerken, Access deki tüm dosyalarımı açarken şimdi oturum aç hatası alıyorum.
bu hatayı nasıl yok edebilirim acaba,
Merhaba,

Muhtemelen Kullanıcı ve Grup Hesabı eklenmiş, aşağıdaki videoları inceleyerek fikir edinebilirsiniz.

10-) Güvenlik Seçenekleri - 2) Kullanıcı Düzeyi Güvenlik Seçeneğini Kullanmak
10-) Güvenlik Seçenekleri - 3) Kullanıcı ve Grup İzinlerini Düzenlemek
10-) Güvenlik Seçenekleri - 4) Kullanıcı ve Grup Hesaplarını Düzenlemek

Ayrıca, daha önce de sürekli hatırlatılmasına rağmen resimleri hala ek olarak ekliyorsunuz. Resimlerinizi, Resim Ekle butonuna tıklayarak ekleyiniz.
sayın husem,

konu takibiniz açısından,hatırlatma anlamında;konunuz ile ilgili son gelişme ne durumdadır.

şüphesiz,işlemleriniz tamamlanmış ve sorununuzu çözmüş de olabilirsiniz.site içi aramalarınız neticesinde sitede yer alan konuları ve örnekleri incelemelerinizin sonucu ile bazı gelişimler elde etmiş de olabilirsiniz...bilgilendirmek ister misiniz lütfen.teşekkürler.

bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak;
Sayın ozan bey tarafından da belirtildiği üzere,eklediğiniz resimden ve içerik yazınızdan anlaşılan o dur ki,
oluşturulan bir Kullanıcı Grubu Hesabına dahil olunması nedeni ile,böyle bir giriş izni onayı işlemine maruz kalmaktasınız.

Uygulama açmaya izinli kullanıcı adları ve şifrelerinin saklandığı Kullanıcı Grubu Hesabı dosyaları .MDW (Microsoft Access Workgroup Data) olarak,Documents and Settings \ kullanıcı adı \ Application Data \ Microsoft \ Access klasörü içerisinde dosya olarak yer almaktadır.

ister bu klasörde bu amaç ile oluşturulan bu Çalışma Grubu dosyası (hangi isimle oluşturulduysa) ilgili klasör yolundan araştırılıp tedarik edilerek silinebileceği gibi isterse de üst menüden ARAÇLAR – GÜVENLİK sekmesindeki ÇALIŞMA GRUBU YÖNETİCİSİ (Workgroup Administrator) ifadesi seçildiğinde ekrana gelecek olan pencerede KATIL butonu ile eğer mevcut gruba dahiliyetiniz söz konusu ise oluşturulan bir Çalışma Grubuna dahil olmak üzere bu .MDW dosyasının yolu ile yeri gösterilmek sureti ile dahil olunabilir.


bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
sn atoz112, merhaba
mesajınızı yeni gördüm, 

*.mdv uzantılı dosyayı bulup sildim.

sorun çözüldü.

yardımınız için teşekkürler, iyi çalışmalar.