24/02/2018, 14:07
arkadaşlar hazırladığım sorgum çalışmıyor hatasını bir türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilgilerinize teşekkür ederim kontrol için formu ekliyorum.
On Error Resume Next
Dim trz As Control
For Each trz In Me.Form.Controls
Select Case trz.ControlType
Case acTextBox 'Bütün metin kutularını boşalt
trz.Value = ""
Case acComboBox 'bütün açılan kutuları boşalt
trz.Value = ""
End Select
Next
Me.sipliste.RowSource = "SELECT sip_id,Sipno,Firmaadi,Adi,Soyadi,Satici,Siparis_Tarihi,Giris_Tarihi,Durum FROM Tbl_Siparisler WHERE ((Tbl_Siparisler.Sipno) Like '*' & [Forms]![Frm_Siparisbul]![Sipno_ara_txt] & '*') AND ((Tbl_Siparisler.Firmaadi) Like '*' & [Forms]![Frm_Siparisbul]![Firmaadi_ara_txt] & '*') AND ((Tbl_Siparisler.Adi) Like '*' & [Forms]![Frm_Siparisbul]![Adi_ara_txt] & '*') AND ((Tbl_Siparisler.Soyadi) Like '*' & [Forms]![Frm_Siparisbul]![Soyadi_ara_txt] & '*') AND ((Tbl_Siparisler.Satici) Like '*' & [Forms]![Frm_Siparisbul]![Satici_ara_txt] & '*') AND ((Tbl_Siparisler.Siparis_Tarihi) Like '*' & [Forms]![Frm_Siparisbul]![Siparis_Tarihi_ara_txt] & '*') AND ((Tbl_Siparisler.Giris_Tarihi) Like '*' & [Forms]![Frm_Siparisbul]![Giris_Tarihi_ara_txt] & '*')AND ((Tbl_Siparisler.Durum) Like '*' & [Forms]![Frm_Siparisbul]![Durum_ara_txt] & '*') ;"
Me.sipliste.RowSource = "Tbl_Siparisler"