AccessTr.neT

Tam Versiyon: Süzme Kriterinin Biri Çalışmıyor.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar hayırlı akşamlar ekte gönderdiğim örnekte ünvana göre süzme yapıyor fakat döneme göre yapmıyor. Bir türlü çözemedim. Dönemi seçtiğimde o döneme ait tüm hastalar gelecek fakat kurumu seçince sadece o kurumun hastaları gelecek.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ederim.
aynı anda hen döneme hem de kuruma göre mi (alanlardan biri boşsa sadece dolu alana göre) süzecek?
Halililyas bey dönemi seçince o döneme ait kurumların tamamı kurumu seçince de hem dönem hem de kurum gelmesi gerekiyor.
sayın @hegu asıl sorun sorguda kullandığınız dönem kriterinin bağlandığı "donem" alanı, dönemi belirten açılır kutunun değil etiketinin ismi
sorgudaki kullandığınız [Forms]![Izin_Raporu]![DONEM]  kırmızı yazı etiketin adı, dönemi gösteren açılır kutunun adı ise "Açılan Kutu127"
eğer açılır kutunun adını donem olarak değiştirip Sql kodunu da aşağıdaki ile değiştirirseniz sorun çıkmaz bence.

Kod:
SELECT HASTALIS.SIRA, HASTALIS.[TC KIMLIK NO], HASTALIS.[ADI SOYADI], HASTALIS.[MUAYENE TAR], HASTALIS.[FATURA NO], HASTALIS.[FATURA TAR], HASTALIS.TOPLAM, HASTALIS.DONEMI, HASTALIS.[KURUM ADI], HASTALIS.[KURUM TURU]
FROM HASTALIS
WHERE (((HASTALIS.DONEMI) Like IIf(IsNull([Forms]![Izin_Raporu]![DONEM]),"*",[Forms]![Izin_Raporu]![DONEM])) AND ((HASTALIS.[KURUM ADI]) Like IIf(IsNull([Forms]![Izin_Raporu]![UNVAN]),"*",[Forms]![Izin_Raporu]![UNVAN])))
ORDER BY HASTALIS.[KURUM ADI];
Sayın haliliyas bey emeğinize sağlık