AccessTr.neT

Tam Versiyon: Biçimlendirmeli Olarak Dışarı Aktarma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar . Tablom da bulunan kimlik numaralarını txt yada Excel olarak , yine örnek veriyorum üçer adet yada onar adet sayı belirleyip dışarı aktarmak istiyorum . Verilerin hepsini Excel yada txt olarak dışarı aktarıyorum ama sayılı olarak yapamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdi den çok teşekkür ederim.
dosya eklemeyi unutmuşum
Listemin tamamını txt olarak dışarı aktardığım zaman I---------------I çizgileri ile txt dosyası oluştuğunu fark ettim . Bu nasıl aşılabilir ayrıca eklemek istedim ben listemi üçer yada beşer olarak dışarı aktarmak istiyorum ama listemde aktardığım kimlik numaralarının gitmesini istiyorum yoksa aksi takdir de hep aynı kimlik numaralarını dışarı aktarmış olmazmıyım.
(25/10/2019, 15:44)199911 yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar . Tablom da bulunan kimlik numaralarını txt yada Excel olarak , yine örnek veriyorum üçer adet yada onar adet sayı belirleyip dışarı aktarmak istiyorum . Verilerin hepsini Excel yada txt olarak dışarı aktarıyorum ama sayılı olarak yapamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdi den çok teşekkür ederim.



Formda bulunan excel'e aktarma butonunu tıkladığınızda inputbox açılır. Buraya 3 yazdığınızda, uygulamanız ile aynı dizine 3'er 3'er veriyi Çıktı1, Çıktı2, Çıktı3 şeklinde aktarır.

Farklı sorunuz var ise yeni konu açın.
Sağolun Ozanakkaya çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık
Çok sağolun Ozanakkaya hocam istediğim buydu ellerinize sağlık.