Belki hiç sorun olmayacak now computername ve username degerini kaydedip bunlara göre dlookup almak çözüm olur ama takıntı işte
(14/03/2020, 13:10)berduş yazdı: [ -> ]@feraz bey maalesef teorik altyapı uzmanlığım, şüpheli uygulama uzmanlığımin yanına bile yaklaşamaz ama anladigim kadarıyla söyleyeyim; tabloyu açtığınızda ister recordsetle isterse form aracılığıyla olsun arka tarafta her kayıt için benzersiz bir tanim oluşturuluyor siz bu tanımı/kimliği kullanarak bu kimliğin belirtdiği kaydı istediğiniz yerden cagirabiliyorsunuz. Ama belirttiğim gibi sadece kullanım yerine ve sonuca bakarak yaptığım bir çıkarım, bilgiye dayalı degil.
Not: şüpheli uygulama uzmanlığı cümlesi size atfen kurulmuş değil maalesef acı gerçeğin ta kendisi.
Sağolun hocam siz benim için üstad uzmansınız.
Yine @
accessman hocamızmı kızdırdı

Bilmiyorum aklımdakini yazayım yinede.
Şu bilgisayarın Mac adresiyle olabilirmi yada konuyu yanlış anladım.
(14/03/2020, 13:53)feraz yazdı: [ -> ]Sağolun hocam siz benim için üstad uzmansınız.
Yine @accessman hocamızmı kızdırdı 
) bu sefer kızgınlık yok -gerçi konu başka sorular önceki konuyla ilgili ama 2 konuyu birleştirmekten başka çare yok- sözüm vurguladığım gibi atıf ve ya sinirden değil, sadece bir gerçeği vurgulamak istedim çünkü vediğim bilginin doğruluğu oldukça şüpheliydi.
Belki Ben yanlış konuya yazmış olabilirim