17/03/2020, 23:30
Merhaba, bir sorum olacaktı.
ben Access verileri Excel ile accesse bağlantı yaparak aktarıyorum. aktarım yaparken aşağıdaki kodu kullanıyorum.
hem Access hızlı olması hemde verilerimin zarar görmemesi için tablo veri tabanımı veritabanı bölücü ile böldüm. Şimdi yukardaki komutum çalışmıyor nasıl cözeceğimi iki gündür arıyorum fakat çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
ben Access verileri Excel ile accesse bağlantı yaparak aktarıyorum. aktarım yaparken aşağıdaki kodu kullanıyorum.
Dim mesaj
mesaj = MsgBox("Bu yapacağınız İşlem Geri Alınamaz!!! Tablolar Üzerinde Değişiklik Yapacaktır!!! Çıkmak İçin Hayırı Tıklayınız?", vbCritical + vbYesNoCancel)
If mesaj = vbYes Then
CurrentDb.Execute "Delete From TBL_Police"
CurrentDb.Execute "ALTER TABLE TBL_Police ALTER Column ID COUNTER(1,1)"
CurrentDb.Execute "INSERT INTO TBL_Police ( [txt_Musteri] SELECT Police.[SIG_ETTIREN_AD] FROM [Police]"
MsgBox "Tablonunuza Güncel Verileriniz Eklenmiştir!!!", vbInformation
ElseIf mesaj = vbNo Then
DoCmd.Close
End If
hem Access hızlı olması hemde verilerimin zarar görmemesi için tablo veri tabanımı veritabanı bölücü ile böldüm. Şimdi yukardaki komutum çalışmıyor nasıl cözeceğimi iki gündür arıyorum fakat çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.