AccessTr.neT

Tam Versiyon: Stok Rezerve Ve Satış
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bu arada verilerin aktarımı için alternatif olarak ekleme sorgusu da kullanabilirsiniz. Sorgu tasarımında başka kaynaklardan veriyi eklemek ADO'dan daha kolay olabilir.
mehmet bey tam işin içinden çıkamadım ne yalan söyleyim. 

alttaki kodu kontrol eder misiniz? 

DoCmd.RunSQL "INSERT INTO tblStocksDetail(Article_ID) SELECT tblPurchaseDetail.Article FROM tblPurchaseDetail  WHERE tblPurchaseDetail.PurchDetail_ID=[Forms]![frmStockEnter]![frmStocksDetail]![PurcDetail_ID]"

burda yapmak istediğim, tblStocksDetail tablosunun Article_ID kısmına tblPurchasedetail tablosundan Article bilgisini al ama PurchDetail_ID ler eşit olsun. 

çok teşekkürler
merhaba 

alttakini de denedim ama yine sonuç alamadım. 

DoCmd.RunSQL "UPDATE tblStocksDetail SET Article_ID = (SELECT Article FROM tblPurchaseDetail WHERE (([tblStocksDetail].[PurcDetail_ID]) = [(tblPurchaseDetail)].[(PurchaseDetail]))"
merhaba

alttaki kod ile her satırda tek tek verileri getirebiliyorum. bunu tek seferde her satıra getirmenin bir yolu var mıdır? 

Me.txtArticle_ID = Dlookup ("Article", "tblPurchaseDetail", "PurcDetail_ID =" & [PurcDetail_ID])
Lütfen yardımcı olur musunuz?
tekrar merhaba

en son alttaki kodu kullandım. hata vermiyor ama sonuçları da getirmiyor Img-grin 

Private Sub btnArticle_Click()

CurrentDb.Execute "INSERT INTO tblStocksDetail (Article_ID) SELECT 'tblPurchaseDetail.Article' FROM tblPurchaseDetail WHERE((tblPurchaseDetail.PurchaseDetail_ID)=" & Me.txtPurcDetail_ID & ")"

Me.Requery

End Sub


kontrol eder misiniz?
Sayfalar: 1 2 3 4 5