AccessTr.neT

Tam Versiyon: Pdf Den Excel E Veri Aktarma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba
Çalışmakta olduğum şirkette personellere ait bordrolar var PDF içinde kırmızı ile belirttiğim alandaki personel bilgilerini nasıl excele aktarabilirim. PDF dosyalarının ortalama sayfa sayısı 250-300 civarı internette çok araştırdım ama bir yolunu bulamadım.

PDF'den Excel'e çeviri programları ile çözüme ulaşamadım.
365 özelliklerinde olan power query ile dönüştürme sorgusu kullanarak alabilirsiniz
Şuan Office 365 kullanıyorum. Power Query ile yapmak istediğimde veriyi tek tek seçmek gerekiyor. Bir PDF dosyasında ortalama 600-650 kişi var. Vba Kodlaması ile yapılabilirse daha hızlı ve pratik olur düşüncesindeyim.
Power Query ile tek tek seçmeniz gerekmez. Tablo ve veri dönüşümlerini doğru ayarlar apend tablosunu doğru oluşturursanız istediğinizi otomatize eder. Örneğinizden hareketle size klavuz olacak bir çalışma yapılabilir mi diye baktım ancak pdf dosyanız sağlıklı değil sanıyorum editlediniz ve bütünlük bozulmuş içinde.
Şirket bilgilerini sildim pdf içerisindeki bilgiler bütün sayfalarda aynı şekilde aynı konumda Örnek olarak bu gönderdiğim pdf dosyasında örnek yapabilseniz yada nasıl yapılacağını videolu yada ekran görüntülü gösterebilirseniz ben gerisini hallederim. Mantık yürütüp yapamadım.