AccessTr.neT

Tam Versiyon: Kayıt İptali: Kayıt İptal Tablosuna Ekle, Kayıdı Sil İşlemi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkese Merhaba;

CizgiUstu formundaki Kayıt İptali butonu ile formda bulunan kaydı alt formları ile birlikte oluşturduğum "borctakip_iptaller, ders_kodlari_iptaller, ogrencitakip_iptaller" tablosuna ekleyip sonra da gerçek tablolardan silmek istiyorum.

Amacım Kayıt iptali yapan bir müşterinin kayıt iptalini gerçekleştirmek burada. Daha sonra iptal edilen kayıtları buradan incelemek için.
Kayıt iptali yapmak istediğiniz butonda aktarmak istediğiniz bilgileri önce iptaller tablolarınıza Insert sorgusu ile ekleyin sonra delete sorgusu ile silmek istediğiniz tablolardan silin. Çok karışık olmasa gerek.
Hocam aynen bende deniyorum fakat insert kodunda hata alıyorum.

Do While Not rs.EOF
CurrentDb.Execute "INSERT INTO borctakip_iptaller ([ogrenci_id],[taksit],[kalan],[odeme_tarihi],[not],[odendimi],[toplam_odenen],[odeme_turu]) VALUES ('" & Me.borctakip_alt_formu!ogrenci_id & "', '" & Me.borctakip_alt_formu!taksit & "', '" & Me.borctakip_alt_formu!kalan & "', '" & Me.borctakip_alt_formu!odeme_tarihi & "', '" & Me.borctakip_alt_formu!not & "', '" & Me.borctakip_alt_formu!odendimi & "', '" & Me.borctakip_alt_formu!toplam_odenen & "', '" & Me.borctakip_alt_formu!odeme_turu & "' where ogrenci_id= " & Me.txt_ogrencid & ")"
rs.MoveNext
Loop
hocam hatayı şu şekilde düzelttim,

Do While Not rs.EOF
CurrentDb.Execute "INSERT INTO borctakip_iptaller select * from borctakip where [ogrenci_id]= " & Me.txt_ogrencid & " "
rs.MoveNext
Loop
Kolay gelsin