Skip to main content

AccessTr.neT M.

Konu

Çözüldü #13
herkese selamlar.
Arşivleme konusunda; Veri formundaki arşive gönder tuşuna basıldığında seçili kayıt arşiv tablosuna gönderiliyor. Veri tablosundan siliniyor ve o kayıt arşivlenmiş oluyor. Diğer arşivlenecek kayıtlar için aynı işlemin tekrarlanması gerekiyor.

Peki veri tablosunda belirli bir kritere uyan kayıtların hepsini nasıl arşiv tablosuna gönderebiliriz. Mesela tablolarımızda bir dönem alanı olsa belirlediğimiz dönemdeki tüm kayıtları arşiv tablosuna tek tuşa basılarak aktarabilirmiyiz?

altansoft 08-03-2009.
Cevapla
Çözüldü #14
önceki soruma bir cevap alabilirmiyim?

altansoft 08-03-2009.
Cevapla
...........
Çözüldü #15
sayın ustalarım arşiv örneğini ilişkisiz tablolarda ve tek formda denedim oldu.Ancak birbiriyle ilişkili 4-5 tane tablo var ayrıca formdada alt formlar var böyle bir durumda arşiv nasıl yapabiliriz.Basit bir örnek yapabilirseniz ben de kendi örneğime uygulasam. şimdiden teşekkürler

Cevapla
Çözüldü #16
Sn apobaba77 kimsenin sıfırdan program yapacak kadar zamanı yok. Bu nedenle siz örneğinizi gerçek veriler olmaksızın sıkıştırıp ekleyin. Takıldığınız yerleri sorunuz. Saygılar...

Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla
...........
Çözüldü #17
(25/05/2009 19:34)altangüven Adlı Kullanıcıdan Alıntı: önceki soruma bir cevap alabilirmiyim?
(02/02/2010 13:49)apobaba77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın ustalarım arşiv örneğini ilişkisiz tablolarda ve tek formda denedim oldu.Ancak birbiriyle ilişkili 4-5 tane tablo var ayrıca formdada alt formlar var böyle bir durumda arşiv nasıl yapabiliriz.Basit bir örnek yapabilirseniz ben de kendi örneğime uygulasam. şimdiden teşekkürler
6-) Sorununuz ile ilgili konu açtıysanız lütfen aynı soru ile ilgili tekrar konu açmayınız. Ayrıca, açtığınız konudaki sorun çözümlenmişse aynı konuya konu başlığındaki soru ile ilgisi olmayan farklı soru yazmayınız, farklı soru için yeni konu açınız. Başka bir üyenin soru içerikli konusuna soru yazmayınız. Sorunuz için yeni konu açınız.
[Uyarı Puanı: +2]

10-) Konu açarken sorununuzu açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Konuya örnek uygulama eklemek zorunludur. Mutlaka örnek uygulama (14. Maddede belirtildiği şekilde) ekleyin. Gerekirse aldığınız hata kodlarını, resimlerini ekleyin. Sorunuzu mutlaka konuya yazınız, konuya soru içeren slayt eklemeyiniz. bu şekilde sorunlarınızı daha kolay anlayabilir, sizlere daha rahat yardımcı olabiliriz.
[Uyarı Puanı: +2]

"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #18
Son Düzenleme: 02/02/2010, 14:25, Düzenleyen: apobaba77.
özür dilerim.örneği ekliyorum.yapmak istediğim ana menüden personel bilgi girişi yaptıktan sonra istediğim kaydın tüm bilgilerini arşivde saklamak.arşive istediğim zaman form aracılığı ile ulaşmak, gerekli bilgileri almak istiyorum.bilmem olur mu yardımınızı bekliyorum.Ayrıca bu programı bu siteden indirdim. kendi okuluma benim işime yarayacağını düşündüğüm şekilde uyarladım.sizlerinde katkısıyla daha da geliştirilip herkesin hizmetine sunabiliriz.bu basit haliyle bile benim çok işime yarıyor.teşekkürler

.rar arşiv.rar (Dosya Boyutu: 899,5 KB | İndirme Sayısı: 23)
Cevapla
...........

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da