Skip to main content

AccessTr.neT


Daimi Arama Programı

Daimi Arama Programı

#13
(25/06/2016, 21:37)yorum70 yazdı: Sn.ergunarslan. programı biz yaklaşık 4 yıldır kullanıyoruz. Hiçbir sıkıntı yok ve oldukça  tasarruflu(zaman+kağıt-takip edilen FM olayların düzenli takip edilmesi)

Programla ilgili sıkıntınız olursa, talep etmeniz halinde Polnet Lyncden paslaşabiliriz.

teşekkür ederim. sizin ile nasıl irtibat kuracağım lyncden.
Cevapla
#14
arkadaşlar program çok güzel.Emeği geçene teşekkür ederim.sadece suç adına belli bir sayıda karakter girebiliyoruz.Bunu çoğaltmamız mümkünmü?Yani ben suç adına 4 tane suç girmek istiyorum.Bu mümkün mü?
Cevapla
#15
Sayın kimlik09,

Alıntı:suç adına belli bir sayıda karakter girebiliyoruz.Bunu çoğaltmamız mümkünmü?Yani ben suç adına 4 tane suç girmek istiyorum.

İfadenize yönelik olarak;
Kendi adıma,tam olarak kast ettiğinizi açıkçası net anlayamadım fakat,

(sayın yorum70 bey’in izni ve hoşgörüsü ile),

1)

Eğer kast ettiğiniz;80 adet suç adının yazılı olduğu halini içeren ve veriler adlı formda Suc_Adi adlı denetimde gösterilen SUÇ ADLARI içerisine kendiniz de yeni suçlar dahil etmek ise,bunun için yapmanız gereken,

Suclar adlı tabloyu çalıştırıp son ekleme kısma gelerek buraya yeni suç ifadelerini ve diğer alanlarını doldurmanız yeterlidir.

2)

Eğer kast ettiğiniz;hakkında işlem yapılacak kişi için bir değil birden fazla suç adını tek satırda aynı anda görünecek şekilde dahil etmek ise,bunun için yapmanız gereken;

Site arama sayfasında,”listede yokken” ya da “notinlist” ifadelerini aratmak sureti ile edineceğiniz çeşitli içeriklerdeki konularda yer alan bilgilendirmeleri ve örnekleri inceleyip ilgili kod kalıplarını kullanarak bu örnek üzerinde denemeniz gerekmektedir.

bu işlemlere yönelik olarak,eğer denemeleriniz akabinde olumlu sonuçlar alamazsanız,lütfen,YENİ KONU açmak sureti ile hem konunuzda bu konuyu bağlantı gösteriniz ve ayrıntılı açıklamalarda bulununuz ve hem de içeriğinde farazi gerçek dışı uydurma olacak halde ve sonuçları görebilmek adına da birkaç kayıt barındıracak şekilde örnek uygulamanızı konunuza dahil ediniz.

Bilginize…iyi çalışmalar,saygılar.
Herkes, kendisinin AR-GE'cisidir...


Konulara eklenen Uygulama içeriğine yönelik Tavsiyeler
Alt Form Denetim Değerlerine ulaşma ve Alt Form Güncelleme
Kapatırken Düzenle (Compact On Close) Seçeneğinin İşaretlenmesi Hakkında
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da