Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/11/2008 03:43
Konu Sahibi
ozanakkaya
Yorumlar
35
Okunma
21863
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
saglikci_salih

saglikci_salih

Aktif Üye
8748
 39
 19
 91
 28/07/2009
17
 Amasya
 
 Ofis 2010
 01/05/2019,22:38
"Private Declare Function EnumDisplaySettings Lib "user32" Alias "EnumDisplaySettingsA" (ByVal lpszDeviceName As Long, ByVal iModeNum As Long,

lpDevMode As Any) As Boolean" burada hata veriyor hocam kullandığım sistem office Access 2003 ve 2010 ikisindede bu bölümde hata veriyor.modül sayfasında bu bölüm kırmızı ve formu acmaya kalktığımda hata uyarısı alıyorum



saglikci_salih, 28-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Hayri16

Hayri16

Aktif Üye
11502
 59
 56
 1.010
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Yazımda hata var sayın salih. Sanırım " işaretleri yanlış kullanılmış. Onları ' yapın deneyin. Olmazsa ekran görüntüsünü ekleyin bakalım. Kolay gelsin.
Uzun satır olduğu için bölmede de hata olmuş olabilir. Siz en iyisi hata veren yeri vb kod bölümünü kullanarak buraya kopyalayın.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........
saglikci_salih

saglikci_salih

Aktif Üye
8748
 39
 19
 91
 28/07/2009
17
 Amasya
 
 Ofis 2010
 01/05/2019,22:38

Visual Basic Code
Private Declare Function EnumDisplaySettings Lib "user32" Alias "EnumDisplaySettingsA" (ByVal lpszDeviceName As Long, ByVal iModeNum As Long,

lpDevMode As Any) As Boolean

yanlış olmuş kusura bakmayın baştaki ve sondakini tırnak işaretini ben koydum yanlışlık olmasın diye yanlışlık oldu EnumDisplaySettingsA dakiler orjinal ben yapmadım kod inşallah doğru aktarmışımdır bu sefer tekrar kusura bakmayın.


saglikci_salih, 28-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Hayri16

Hayri16

Aktif Üye
11502
 59
 56
 1.010
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Salih Bey;
Programınızın hata yaptığı anda görünen kod sayfasının hata gösteren bölümünü printscreen yapıp, resim olarak ekleyebilir misiniz?



Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........
osman06

osman06

Aktif Üye
608
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 11/04/2019,13:38

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
Dim oGCC As RECT
Metin1.Value = GetSystemMetrics(0)  [color=#FFD700]BU ALAN SİYAHLAŞIYOR Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM[/color]
Metin3.Value = GetSystemMetrics(1)
    Dim pir
    GetClipCursor oGCC
    With oGCC
    pir = .droit & " x " & .bas
    If pir <> "1280 x 800" Then
    Call ChangeTo1280_800
     End If
     End With
End Sub



osman06

osman06

Aktif Üye
608
 Belirtilmemiş
 45
 239
 22/11/2008
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 11/04/2019,13:38
yukardaki sorunu çözdüm
aşağıdaki konuda yardım

burda şöyle bişey olablirmi minimize ettiğimde eski yani bilgisarın orjinaline dönsün tekrar açtığımda ise programın çözünürliğüe dönsün böyle bişey olurmu ben bi buton ekleyerek yapmaya çalıştım ama olmadı yardım rica ediyorum tşk



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  form üzerindeki metin kutusunun boyutunu otomatik ayarlama mehmetdemiral 7 5.353 08/04/2018, 20:58
Son Yorum: Mali06
  Access İle Ekran Görüntüsü (screenshot) Alma Uygulaması ozanakkaya 2 1.626 12/07/2015, 15:36
Son Yorum: atoz112
  Ekran Görüntüsü Alma, Resimleri Düzenleme Örneği ercansahin 10 6.272 15/11/2011, 23:34
Son Yorum: iscinar
  Kaydedildi ekran uyarı formu Puletin 7 5.667 10/01/2011, 00:44
Son Yorum: atamanreis
  Sistem Bilgisi,Ekran Çözünürlüğü,Disk Bilgisi Coskun0559 1 2.195 28/12/2010, 22:26
Son Yorum: benremix

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.