Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
09/11/2009 02:02
Konu Sahibi
quad
Yorumlar
12
Okunma
5948
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
quad

quad

Üye
10318
 35
 7
 23
 12/10/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 24/05/2011,12:16
Çözüldü 
(09/11/2009 04:32)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İllaki makro kullanmanıza gerek yok. Hatta ben makro kullanmanızıda tavsiye etmem. Örnekteki dosyayı inceleyiniz.
iste bu süper. Cok tesekkur ederim.


quad, 12-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

quad

quad

Üye
10318
 35
 7
 23
 12/10/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 24/05/2011,12:16
Çözüldü 
vbKey kodlari topluca elinde olan varmi?
arastirdim ama bulamadim.
ozellikle - ve + tuslarini bulmam gerek..


quad, 12-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

...........
makcavus

makcavus

Üye
8144
 48
 1
 21
 26/06/2009
0
 Antalya
 
 Ofis 2003
 29/09/2016,16:56
Çözüldü 
(09/11/2009 04:32)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İllaki makro kullanmanıza gerek yok. Hatta ben makro kullanmanızıda tavsiye etmem. Örnekteki dosyayı inceleyiniz.
Makro kullanmayı tercih etmemenizin sebebini öğrenebilir miyim?Bence çoğu olaylar sadece makro ile halledilebiliyor.


İlim ilim bilmektir.İlim kendin bilmektir.Sen kendini bilmezsen.Ya nice okumaktır.Yunus Emre

Bilgisayarcı

Bilgisayarcı

Aktif Üye
2
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 22/04/2019,15:45
Çözüldü 
Kod yazarak yapmak herzaman için daha güzeldir. Tartışmasız... Img-grin

Ya da şöyle anlatmaya çalışayım macro ile yapabildiğiniz herşeyi kodla yapmak mümkün ama tersi mümkün değil....

Ama kod yazmada eksiklik varsa macro da kurtarır


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



...........
alpeki99

alpeki99

Uzman
6
Ol....
 39
 162
 6.134
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 01/02/2019,07:14
Çözüldü 
Makrolar yavaştır, her zaman çalışmaz, eğer türkçe karakter kullanırsan kod penceresindeki halini görsen kafayı yersin Lol Makrolarında kullanılacağı yerler vardır ama Bilgisayarcı süper söylemiş "macro ile yapabildiğiniz herşeyi kodla yapmak mümkün ama tersi mümkün değil...."


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

ogulcan92

ogulcan92

Aktif Üye
6336
 54
 154
 1.159
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Merhaba
Sn:guad
Buyrun KeyAscii KeyCode bununla bulabilirsin



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form1 De Buton İle Form2 Den Kayıt Sil zaferlacin 9 322 18/01/2019, 20:26
Son Yorum: zaferlacin
Çözüldü Buton İle Veri Çekme ali durmus 11 406 08/01/2019, 12:21
Son Yorum: ali durmus
Çözüldü Çift Tıklama Hk. serkan1985 5 227 30/12/2018, 22:58
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Webbrowser Otomotik Buton Tıklama mustinba 4 239 29/11/2018, 15:37
Son Yorum: mustinba
Çözüldü Buton Açık Kapalı golf2000 3 211 27/10/2018, 21:50
Son Yorum: golf2000

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.