tarih değerini yazdım hocam ; tablolar frm_kisiler de
Sayı Değerini Alfanimerik Değerle Birlikte Artırmak
hayır hocam , txt_tarih diğeri , bicak_tarih baska
txt_bicak_No = Year & "A" & Nz(DMax("mid(bicak_No,6)", "tbl_kisiler"), 0) + 1 hocam kod önce çalıştı şimi yine hata veriyor anlamadım
txt_bicak_No = Year & "A" & Nz(DMax("mid(bicak_No,6)", "tbl_kisiler"), 0) + 1 hocam kod önce çalıştı şimi yine hata veriyor anlamadım
Son Düzenleme: 30/11/2020, 01:25, Düzenleyen: aras78.
bakın kod aşağıda tarihi nereden alıyorsanız oraya onu yazın
bicak_tarih verisini nerden alıyorsa o tarihi yazacaksınız, nereden alıyor bu veriyi tablodan olamaz yeni kayıt dediğinize göre henüz tarih alanı eklenmemiş demektir.
ve lütfen kodları dikkatli inceleyin ben Year yazmadım Year(tarihAlanı) yazdım: year() fonksiyonu girilen tarihin sadece yıl kısmını
22. mesajda yapmanız gereken tek değişiklik bicak_tarih alanının değerini alacağı yer
bicak_tarih verisini nerden alıyorsa o tarihi yazacaksınız, nereden alıyor bu veriyi tablodan olamaz yeni kayıt dediğinize göre henüz tarih alanı eklenmemiş demektir.
ve lütfen kodları dikkatli inceleyin ben Year yazmadım Year(tarihAlanı) yazdım: year() fonksiyonu girilen tarihin sadece yıl kısmını
txt_bicak_No = year(tarihAlanı) & "A" & Nz(DMax("mid(bicak_No,6)", "tbl_kisiler"), 0) + 1
22. mesajda yapmanız gereken tek değişiklik bicak_tarih alanının değerini alacağı yer
hocam yine aynı hatayı verdi sizin dim le başlayan kodu nereye yazaağım acaba bir de öyle deneym
bu kodun nerede çalışması lazım yada hangi butona basınca
bıçak numarası ver butonu hiç aktif olmuyor hep pasif
bıçak numarası ver butonu hiç aktif olmuyor hep pasif
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi