(30/12/2012, 17:57)oguzgon yazdı: Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Fakat anlamadığım şey vardiya isimli etiket veya textbox ile ilişkisi nedir? ikincisi ilk mesajımda da yazdığım gibi başka bilgisayarlarda açılıp benim kullandığım bilgisayarda açılmamasının sebebi nedir?
Daha önce defaatle dediğimiz gibi değişken isimlerinde, olaylarda, nesne isimlerinde Türkçe karakter kullanmamalısınız. Yapılmaması gereken ölümcül hatalar konusunu okuyunca göreceksiniz ki Türkçe karakter sizi çıldırtabilir bile

Her ne kadar bazı arkadaşlarımız tablo, form, değişken vb. isimleri büyük harfler ile yazılmasını söyleselerde en garantisi tamamen küçük harfler ile Türkçe karakter kullanmadan isimlendirme yapmalısınız.