Önerileriniz için tşk ediyorum..DEBUG-COMPILE yaptım..Kodlarda hata var mı-yok mu kontrolden sonra hata yoksa ancak o zaman ACCDE yapmaya izin veriyor yoksa yapmıyor zaten..Accde yapmamda sakınca yok..Accde iken programı çalıştırmamda sorun yok tıkır tıkır çalışıyor..
Ne zamanlı setup(exe) haline getiriyorum ve masaüstü kısayolundan programı açıyorum işte o zaman bahsettiğim hatayı alıyorum..
Açıldığında olay yordamındaki kodu da sizlerle paylaştım..Kodda bir sorun olsa ya da dil ayarlarında sorun olsa accde halindeykende hata vermesi lazım değil mi yanlış mı biliyorum acaba??
Setup yapan programda hata vardır düşüncesiyle başka programlar denedim hepsinde aynı hatayı aldım..Bunun başka sebebi başka çözümü olmalı ama ne işte ben bu bilgi dağarcığımla bunu bilemiyorum

Sizlerin öneri ve yardımlarını bekliyorum..
Saygılar sunuyorum..
Not:Lİsanslama örneğini değerli ozanakkaya'ya ait olan uygulamadan yararlandım kendisine ayrıca tşk ediyorum..
Şu konudaki uygulamada mı hata var acaba??https://accesstr.net/konu-kopyalama-koru...ght=lisans açıldığında olay yordam kodu ve ilk formum burdaki uygulamanın aynısıdır..
Saygılar sunuyorum..