Sayın berduş; Anlamaya çalışıyorum.
* İlişkili tablolarda rapor almak ve kayıt tutmak için ilişkili alanı sayı olarak atmak yeterli. Kusura kalmayın anca anlıyorum;)
* Öğretmen ve öğrenci tablosunda ilişki yok. Kayıt edilecek rapora ayrım yaptık diyelim.
* Peki Öğretmen ve öğrencileri iki farklı tablodan bir liste kutusuna nasıl alırım.? Rapordaki sorguya Sadece ogr_id ve ogretmen_id getirip tablolarıda ekleyerek verileri istediğim mentin kutularına getirebilir miyim? Öğrenmek için soruyorum.
İlişkisiz Tablodan Formdaki Liste Kutusuna Kişileri Alarak Alt Forma Göndermek
Bu Konudaki Yorumlar |
İlişkisiz Tablodan Formdaki Liste Kutusuna Kişileri Alarak Alt Forma Göndermek - Yazar: SeferŞANLI - 31/03/2020, 19:07
Cvp: İlişkisiz Tablodan Formdaki Liste Kutusuna Kişileri Alarak Alt Forma Göndermek - Yazar: berduş - 02/04/2020, 12:34
Cvp: İlişkisiz Tablodan Formdaki Liste Kutusuna Kişileri Alarak Alt Forma Göndermek - Yazar: SeferŞANLI - 02/04/2020, 12:53
Cvp: İlişkisiz Tablodan Formdaki Liste Kutusuna Kişileri Alarak Alt Forma Göndermek - Yazar: berduş - 02/04/2020, 13:32
Cvp: İlişkisiz Tablodan Formdaki Liste Kutusuna Kişileri Alarak Alt Forma Göndermek - Yazar: SeferŞANLI - 04/04/2020, 01:54
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi