Merhaba arkadaşlar, şimdiye kadar DoCmd ile yaptım ekleme silme vesair işlemleri, sanırım dao kullanmak daha frofesyonelce ve daha verimli. bu konuda akıllı bi örneğe denk gelsem anlayabilirim, çözerim de , araştırıyorum yabancı sitelere de baktım, site içinde de araştırdım, biraz karışık geldi örnekler ve tam değiller. siz hocalarımızdan ricam bu konuda çok basit ; ekleme ,silme, güncelleme temalı anlaşılabilir örnekler verebilir misiniz? basit derken şu şekilde; veritabanına gir, kaydı sorgu ile al, formdaki ilgili alana aktar... gibi... ve ekleme, silme, ya da farklı bir ihtiyaç için farklı işlemler... örnek için ekte dosyam..
Dao İle Kayıt Ekleme Güncelleme Silme İşlemlerini Öğrenmek
| Bu Konudaki Yorumlar |
|
Dao İle Kayıt Ekleme Güncelleme Silme İşlemlerini Öğrenmek - Yazar: tarkanaykın - 22/04/2022, 14:09
RE: Dao İle Kayıt Ekleme Güncelleme Silme İşlemlerini Öğrenmek - Yazar: berduş - 22/04/2022, 14:28
RE: Dao İle Kayıt Ekleme Güncelleme Silme İşlemlerini Öğrenmek - Yazar: berduş - 22/04/2022, 14:46
RE: Dao İle Kayıt Ekleme Güncelleme Silme İşlemlerini Öğrenmek - Yazar: tarkanaykın - 22/04/2022, 15:13
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi