Selenium bir otomasyon uygulaması gibi görünse de keylogger gibi klavye ve mouse hareketlerinizden dosya sisteminize kadar herşeyi izler ve kaydeder en basit güvenlik tehditlerinden birisi bu. Ancak daha önce başka bir forumda da belirttiğim üzere:
"Selenium'un güvenlik sorunları, yarattığı riskler hakkında buraya uzun bir makale bırakabilirim ancak bilgisi olmadan fikri olan bir sürü insanın, genel olarak ülkemizdeki fanatik taraftarlığın, bir arama motoru ve yapay zeka soruları üzerinden bulduğu iki cevap ile yıllarını bu işlere vermiş işin uzmanlarından daha iyi bildiğini zanneden, Google araması ile hastalığına doktordan iyi tanı koyduğunu sananların dünyasında yaşadığımızı göz önünde bulundurduğumdan profesyonel ortamlar dışında bunları tartışmadığım için buraya yazmıyorum. Profesyonel olarak ben tercih eder miyim: ASLA demekle yetiniyorum."
Yeniden dosya eklemek içinde mesajınızı yazdığınızda "cevabı gönder" yerine "önizleme yap" seçeneğini tıklarsanız gelen ekranda altta dosya ekle seçeneği ile yeniden dosya yükleyebilirsiniz.
İyi çalışmallar.
Access İle İnternetten Bilgi Almak Ve Güncelleme Yapmak.
Bu Konudaki Yorumlar |
Access İle İnternetten Bilgi Almak Ve Güncelleme Yapmak. - Yazar: MURAT42 - 07/10/2024, 19:41
RE: Access İle İnternetten Bilgi Almak Ve Güncelleme Yapmak. - Yazar: atoykan - 08/10/2024, 12:21
RE: Access İle İnternetten Bilgi Almak Ve Güncelleme Yapmak. - Yazar: MURAT42 - 08/10/2024, 15:01
RE: Access İle İnternetten Bilgi Almak Ve Güncelleme Yapmak. - Yazar: MURAT42 - 08/10/2024, 15:35
RE: Access İle İnternetten Bilgi Almak Ve Güncelleme Yapmak. - Yazar: atoykan - 09/10/2024, 00:22
RE: Access İle İnternetten Bilgi Almak Ve Güncelleme Yapmak. - Yazar: MURAT42 - 09/10/2024, 11:43
RE: Access İle İnternetten Bilgi Almak Ve Güncelleme Yapmak. - Yazar: MURAT42 - 13/10/2024, 16:03
RE: Access İle İnternetten Bilgi Almak Ve Güncelleme Yapmak. - Yazar: MURAT42 - 14/10/2024, 13:07
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi