Skip to main content

AccessTr.neT

Ürün Eklerken Silinme Hatası Ve Veri İşleme Hatası

Ürün Eklerken Silinme Hatası Ve Veri İşleme Hatası

(03/08/2025, 18:41)atoykan yazdı: Çalışmanızı yoğunluktan detaylı inceleme şansı bulamadım ancak zorunlu kayıt alanları tanımlamanızı gözden geçirmeniz gerekli ilk notum. Veri sayfası olarak görüntülediğiniz alt formunuzda sadece giriş yaptığınız verilen görüntülenmesi ve yeni veri girişi için boş satır görüntülememesi için alt formu tasarım modunda açarak veri özelliklerinden ekleme iznini hayır yapmalısınız. Çalışmanızda ürün ekle satır ekle gibi komutlar var ancak belirttiğim gibi detaylı inceleme şansı bulamadım yapmak istediğiniz işlemleri detaylı ancak kısa ve net şekilde sırası ile yazar ve nerede ne hata oluştuğunu belirtirseniz ilk fırsatta değerlendirmeye çalışırız.

İlginize teşekkür ederim hocam. 
Söylediğiniz gibi veri girişini kapatıp da denemiştim ama yine de boş satır devam ediyor. Ana sorun teklif bilgilerini girip kaydet dedikten sonra (teklif numarasının oluşması için) ürün ekle butonunu tıklayıp ürün ekleme sayfasını açıp ürünü seçip ekle dediğimde ürün ekleme formu ürün eklendi diyor ve yeni ürün eklemesi için kendini temizliyor. Fakat ürün ekleme formunu kapattığım anda sanırım alt formda bir tetikleme yapıyor. Ürün eklendikten sonra ürün formu yeni giriş için kendini sıfırladığından kapattığımda alt formu tetikleyip boş form kaydını alt forma işliyor. bunu ürün eklemesem bile ürün ekle sayfasını açıp kaparsam bile tekrarlıyor. Ana sorunum bu. Diğer sorun sipariş oluşturup ürünleri siparişe aktardığımda yine silinmeler oluyor ama ilk durumu çözemediğim için bunun ondan mı yoksa silinen satırdan mı kaynaklı olduğunu anlayamadım.
Son Düzenleme: 03/08/2025, 19:42, Düzenleyen: FatihFatih.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Ürün Eklerken Silinme Hatası Ve Veri İşleme Hatası - Yazar: FatihFatih - 03/08/2025, 19:33
Task