1. Husus: Çift tıklayarak silmek çokta önemli değil. Buton sağlıklı ise kodları butona eklerim.
2. Husus: Kodları güncelledim. İlişkili sütunu 4 yaptım. Lakin işlem yine gereçekleşmiyor. Dosyayı ekledim. Rica etsem bakabilirmisiniz?
Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek.
Bu Konudaki Yorumlar |
Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: SeferŞANLI - Dün, 14:49
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: SeferŞANLI - Dün, 16:00
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: SeferŞANLI - Dün, 16:19
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: SeferŞANLI - Dün, 17:05
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: C*e*l*o*y*c*e - Bugün, 00:15
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: SeferŞANLI - Bugün, 09:05
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: onur_can - Bugün, 10:12
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: SeferŞANLI - 11 saat önce
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: atoykan - 8 saat önce
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: SeferŞANLI - 2 saat önce
RE: Liste Kutusundan Çift Tıklama İle Kayıt Silmek. - Yazar: SeferŞANLI - 2 saat önce
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi