olayı.accesstr sayesinde bende güzel şeyler öğrendim.eklemiş olduğum örnekler arşivden.biraz daha karıştırsam güzel örnekler çıkacaktır.şu an fazla zaman ayıramıyorum ama ilk fırsatta yenilerinide eklicem...
teşekkürler.ver Access al visual basic
olayı.accesstr sayesinde bende güzel şeyler öğrendim.eklemiş olduğum örnekler arşivden.biraz daha karıştırsam güzel örnekler çıkacaktır.şu an fazla zaman ayıramıyorum ama ilk fırsatta yenilerinide eklicem...
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !