Sayın emel06 ilginç bir konu bulmuşsunuz, tebrik ederim.
Size önerim, olayları mümkün olduğunca parçalamanız. Kod yazmadan önce kafanızda programı yaşamanız.
Bana göre tablolar:
1- Mutfak Grubu Tablosu= Türk Mutfağı, Arap Mutfağı v.b
2- Mutfak Alt Grubu= Arnavut Mutfağı, Urfa Mutfağı, Kayseri Mutfağı v.b
3- Yemek Türü= Et yemekleri, zeytinyağlılar, hamur işleri v.b
4- Malzeme Tablosu: Bildiğimiz malzemeler
5- Yemek Tablosu: Yemek adı, mutfakgrubuno,altgrupno,yemektürüno,
hazırlanışı1, hazırlanışı2, fotoğrafyolu
6-MalzemeKullanımTablosu: Mazlemeno,ölçü,yemekno
Benim aklıma gelenler bunlar. Kolay gelsin
İlişkiler tablosu da aşağıdaki şekilde olabilir.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.