Sayın Humbatov,
Bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak;
Öncelikle,siz de takdir edersiniz ki,eklediğiniz uygulamayı hazırlayan kişinin siz olduğunuzu beyan edecek bilgileri içerecek görsel resimleri dahil etmeniz halinde ancak,bu uygulamanın sizin tarafınızdan hazırlandığına,size ait olduğuna ve uygulama şifresini unutmuş olduğunuz gerekçesi ile bu yardım talebinde bulunduğunuza ikna olmak gerekmektedir.
Ancak,bu şekilde,katılımcılar tarafından uygun görülebilecek paylaşımları ve bilgilendirmeleri edinmeniz söz konusu olabilir kanısındayım.
Bunun amacı da,hem ola ki uygulamayı hazırlayan kişi eğer ki bir başkası ise ve kişinin bilgisi ve izni olmaksızın bu talep ile uygulamanın şifresinin elde edilmesini engellemek hem de uygulamayı,bu yolla dahi olsa bir nebze güvence altına almaktır.doğru ve etik davranış da bunu gerektirir.
Bilginize…iyi çalışmalar,saygılar.
Cevapla