Skip to main content

AccessTr.neT


access den worde sayısal alan

access den worde sayısal alan

Çözüldü #1
.Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="para"
.TypeText [para]

.Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="tarih"
.TypeText [tarih]

Accesde yazılı olan bu kodda, tarih alanı worde gg.aa.yyyy olarak gidiyor,
ancak para alanı virgülsüz düz olarak gidiyor..Koda eklemem gereken nedir ?
Yardımlarınızı bekliyorum..Teşekkür ederim.
Cevapla
Çözüldü #2
tablodaki para alanının veri türünü "Para Birimi" olarak değiştirip dene, eğer zaten "Para Birimi" ise örneğini ekle.
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #3
Örnek ekte...Teşekkür ederim..
.rar Yeni Klasör.rar (Dosya Boyutu: 35,63 KB | İndirme Sayısı: 21)
Cevapla
Çözüldü #4
Eski sorulara bakarken dikkatimi çekti. Gözden kaçmış, kusura bakmayın. Bunun için yapılması gereken sadece para birimi olan alana Format eklemek:

Kod
    If banod <> " " Then
     .Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="banod"
     .TypeText (Format(Nz([banod], 0), "#,##0.00 TL"))
   End If

[banod] alanınız para birimi olduğu için bu alana format eklemek yeterli.

Gecikmeli bir cevap oldu, kusura bakmayın. Keşke birkaç gün sonra soruyu tekrar hatırlatmak için bir mesaj yazsaydınız...

İyi günler...
NZ Fonksiyonunun (İşlevinin) Ayrıntılı Anlatımı İçin Tıklayın...
DSum ve Sum Fonksiyonunun (İşlevinin) Ayrıntılı Anlatımı İçin Tıklayın...
DLookup Fonksiyonunun (İşlevinin) Ayrıntılı Anlatımı İçin Tıklayın...
Cevapla
Çözüldü #5
Şimdi denedim de, aslında şöyle de olabiliyor:

Kod
    If banod <> " " Then
     .Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="banod"
     .TypeText (FormatCurrency(Nz([banod], 0)))
   End If

Tek farkı Formatı FormatCurrency ile girdiğimiz için doğrudan Para Birimi olarak aktarıyor. Böylece alanda belirtilen para birimini doğrudan aktarıyor. Bu diğerine göre daha iyi oldu... Img-grin
NZ Fonksiyonunun (İşlevinin) Ayrıntılı Anlatımı İçin Tıklayın...
DSum ve Sum Fonksiyonunun (İşlevinin) Ayrıntılı Anlatımı İçin Tıklayın...
DLookup Fonksiyonunun (İşlevinin) Ayrıntılı Anlatımı İçin Tıklayın...
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da