Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
24/11/2008 17:29
Konu Sahibi
Nurullah_Serdar
Yorumlar
26
Okunma
13963
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
hazırlamış olduğum bir Access veritabanını ağ üzerinden kullanmak istiyorum. bunun için bağlı tablo yöneticisini kullanmam gerekiyor. program üzerinde eklentiler yaptığım zamanlarda her defasında programı tekrar yüklemek ve tabloları tekrar bağlamak yerine kodlarla ağ (IP Adresi )üzerinden accesse nasıl bağlanabilirim. örneği olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirlermi?



Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
bu konuda yardım edebilecek kimse yokmu? sadece ağ üzerinden nasıl bağlanacağımı bilsem yeterli. teşekkür ederim



...........
Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
böyle bir yöntem yokmu en azından onu söyleyebilir misiniz??? delphi de var bu. Access te hiçmi yok. ya da varda öyle bir yöntem varda örnek mi yok???



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.099
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,02:59
Çözüldü 
sn n_serdar, ip adresiyle yapılabilirmi bilmiyorum ama aşağıdaki linkteki örneği tavsiye ederim.
Uygulamayı açtığında tablonun yerini bulamazsa yerini soracak ve birkere tanıtacaksın, Uygulamana Ekleme yaptıında da eksik olan tabloyu yükler, eğer biraz kafa yorarım dersen Polsofttaki AÇILIŞ formunu incele, polsoftta tablonun yerini sormadan eksik varsa kendisi yüklüyor.

Bağlı Tablo Denetleme


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
çok teşekkür ediyorum. inceleyip anlamadığım yerleri tekrar sorabilirim. sağolun



Nurullah_Serdar

Nurullah_Serdar

Aktif Üye
611
 37
 21
 568
 22/11/2008
189
 Giresun
 
 Ofis 2007
 09/10/2018,12:51
Çözüldü 
örneğe bakma imkanım oldu. fakat her ne tür değişiklik yapmış isemde bağlı olduğu tabloda ( alan ismi, tablo ismi de değiştirdim) herhangi bir düzeltme uyarısı yapmadan her defasında program kapatılıyor diye bir msgbox gelip kapanıyor.he tür bir değişiklik yaparak bunu anlayabilirim. kodları anlamam içinde bunun yardımı olacaktır.



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İki Liste Kutusundan Aynı Tablo Üzerinde Güncelleme Yapmak Yunus Bozkurt 14 409 10/06/2019, 16:31
Son Yorum: Yunus Bozkurt
Çözüldü Veritabanını Nasıl Tasarlamalıyım. icemeno 4 210 20/05/2019, 03:49
Son Yorum: halily
Çözüldü Veri Girişi Formu Nasıl Olmalı? icemeno 6 271 11/05/2019, 23:50
Son Yorum: icemeno
Çözüldü Veri Tabanı Nasıl Olmalı. Yardımcı Olur Musunuz? icemeno 10 421 25/04/2019, 10:46
Son Yorum: icemeno
Çözüldü Form Üzerinde Varsayılan Değeri Değiştirmek hegu 5 380 15/04/2019, 09:59
Son Yorum: hegu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.