Skip to main content

AccessTr.neT


access te iki tarih arasında sorgu

excellentman
excellentman
6
8783

access te iki tarih arasında sorgu

Çözüldü #1
merhaba arkadaşlar; bu formda yeniyim ama incelediğim kadarıyla çok değerli arkadaşalr var. benim sorum şu şekilde , bir ürün takip programı yaptım çok az eksiği var ; burdakki sorunum form sayfsında sorgula komutuna basıldığında orda seçili olan ürün adına göre rapor çıkarmasını istiyorum ama bir türlü o kodu yazamadım. kısaca özetlemek gerekirse ; from sayfasında önce 2 tarih seçilecek ardından görülmek istenen ürün adı seçilecek ve son olarakda sorgula düğmesine basıldığında o ürünün hangi tarihlerde alındığı rapor halinde çıkacak.bana bu konu hakkında yaerdım ederseniz sevinirm.
Cevapla
Çözüldü #2
Lütfen örnek ekleyiniz ve forumda bununla ilgili çok örnek var.
Yine de bir ipucu vereyim. Sorgudaki tarih alanının ölçütüne ;
Between (Tarih1) and (Tarih2) yazın. Img-grin
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla
Çözüldü #3
Aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Form Üzerinden Sorgu Parametre Değeri
Cevapla
Çözüldü #4
yorumlarınız için teşekür ederim . zaten ben örneği incelemiştim benim yapmak istediğime çok yakın. fakat benim istediğim şey form sayfasında koyduğum komut düğmesine tıkladığında benim verdiğim ölçülere uygun sorgu yapması ve rapor olarak gösetrmesi..isterseniz size programımı göndereyim incelerniz beni daha ii anlarsınız
BENDEKİ PRORAM BU ...SORGULAMA KISMINDA FİRMAYA VE ÜRÜNE GÖRE SORGU VAR FİRMAYA GÖRE SORGULA DEDİĞİMİZDE , SORGULAYA BASTIĞIMIZDA RAPOR OLARAK FİRMANIN SORGUSU RAPOR OLARAK GÖRÜNTÜLENSİN İSTİYORUM
.rar MAVİ.rar (Dosya Boyutu: 195,46 KB | İndirme Sayısı: 125)
Son Düzenleme: 07/03/2010, 14:50, Düzenleyen: excellentman.
Cevapla
Çözüldü #5
Örnekte bulunan "G_SORGU" isimli sorguyu inceleyiniz.

Ayrıca, sonraki sorularınız için

Alıntı:10-) Konu açarken sorununuzu açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Konuya örnek uygulama eklemek zorunludur. Mutlaka örnek uygulama (14. Maddede belirtildiği şekilde) ekleyin. Gerekirse aldığınız hata kodlarını, resimlerini ekleyin. Sorunuzu mutlaka konuya yazınız, konuya soru içeren slayt veya döküman eklemeyiniz. bu şekilde sorunlarınızı daha kolay anlayabilir, sizlere daha rahat yardımcı olabiliriz.
[Uyarı Puanı: +2]

11-) Konu başlığını ve/veya mesajı tümü büyük harfle yazmak yasaktır.
[Uyarı Puanı: +2]
.rar MAVİ_sled.rar (Dosya Boyutu: 161,46 KB | İndirme Sayısı: 129)
Cevapla
Çözüldü #6
Lütfen ekteki örneğin firmaya göre sorgulama ekranını inceleyiniz. Girdiğiniz tarih aralığı ve firmaya göre sorgulama yaparak rapor getirmesini sağladım. Bu örnek doğrultusunda diğerlerini kendiniz yaparsınız. Kolay gelsin.
Hocam özür dilerim.. Görmedim cevabınızı..
.rar MAVİ_2010-03-07.rar (Dosya Boyutu: 159,12 KB | İndirme Sayısı: 162)
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task