Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
07/04/2018 14:26
Konu Sahibi
Hüseyin Battal
Yorumlar
3
Okunma
473
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Hüseyin Battal

Hüseyin Battal

Üye
96383
Hü.... Ba....
 20
 2
 3
 07/04/2018
0
 -
 Öğrenci
 Ofis 2010 64 Bit
 15/04/2018,20:35
Öncelikle merhaba. Access veritabanı ile web sitesi üzerinden kullanıcı girişi yapmak istedim. 
[Resim: D70WYy.png]
Ancak "Giriş Yap" a tıkladıktan sonra şu hata ile karşılaşıyorum.
[Resim: A1d8G7.png]

ve böyle hatalar ile karşılaşmak ne kadarda hevesimi kırsada öğrenmek istiyorum. Cidden, hatanın sebebi nedir? yazdığım kodların hepsinin doğru olduğunu düşünüyorum.

buda projemin linki: https://mega.nz/#!aMFHEboR!vtJnjf7hf_vzy...Gw7aMHp8Y0



C*e*l*o*y*c*e

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
7
Me.... B.....
 72
 3.212
 29/10/2008
988
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,17:36
Sankisorguda hata var , sorguyu kotrol edin



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.064
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,21:56

Visual Basic Code
OleDbCommand vericek = new OleDbCommand("SELECT * FROM ADMIN where adminKullaniciad='"+ aKad + "'and adminSifre='"+aEmail+ "'and adminEposta'"+aŞifre+"'", baglanti);


Satırını aşağıdaki ile değiştirerek deneyiniz.


Visual Basic Code
OleDbCommand vericek = new OleDbCommand("SELECT * FROM ADMIN WHERE ((adminKullaniciad='" + aKad + "') AND (adminSifre='" + aŞifre + "') AND (adminEposta='" + aEmail & +'))", baglanti);


bu arada sizin kod adminsifre alanı aemail, adminemail alanını da asifre ile eşleştiriyor.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Hüseyin Battal

Hüseyin Battal

Üye
96383
Hü.... Ba....
 20
 2
 3
 07/04/2018
0
 -
 Öğrenci
 Ofis 2010 64 Bit
 15/04/2018,20:35
(07/04/2018 15:54)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
OleDbCommand vericek = new OleDbCommand("SELECT * FROM ADMIN where adminKullaniciad='"+ aKad + "'and adminSifre='"+aEmail+ "'and adminEposta'"+aŞifre+"'", baglanti);


Satırını aşağıdaki ile değiştirerek deneyiniz.


Visual Basic Code
OleDbCommand vericek = new OleDbCommand("SELECT * FROM ADMIN WHERE ((adminKullaniciad='" + aKad + "') AND (adminSifre='" + aŞifre + "') AND (adminEposta='" + aEmail & +'))",baglanti);


bu arada sizin kod adminsifre alanı aemail, adminemail alanını da asifre ile eşleştiriyor.


Çok teşekkür ederim! Sonunda 1 aydır uğraştığım şeyi sayenizde öğrenmiş oldum.  1_004-1




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Blog üzerinden faydalanma ensar39 0 709 23/01/2017, 22:50
Son Yorum: ensar39
  Forum Kullanıcı Profili Ek Dosya Yönetimindeki Dosya Boyutunu azaltma talebi simendifer 7 1.846 05/07/2016, 00:02
Son Yorum: simendifer
Çözüldü Window server 2008 kullanıcı Özelleştirme Coskun0559 3 1.619 16/01/2012, 15:39
Son Yorum: Coskun0559

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.