Skip to main content

AccessTr.neT


açılır kutuda günceleme sonrası

açılır kutuda günceleme sonrası

Çözüldü #1
mrb. konu ile ilgili daha önce sorum oldu ve tdsharun hocam'ın yardımı ile sorunum hallolmuştu. tekrar yeniden tablo ve form oluşturduktan sonra defalarca denememe ragmen başaramadımImg-cray nerde yablış yapıyorum bulamadım. hocam yardımcı olursanız sevinirim.
.rar deneme.rar (Dosya Boyutu: 39,95 KB | İndirme Sayısı: 24)
asla birinin umudunu kirma, belkide sahip olduğu tek seydir...
Cevapla
Çözüldü #2
Örneği .db olarak ekleyebilirmisin. Ayrıca sorun ne idi.
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #3
Ozan sanırım .mdb demek istedi. m harfine basmayı unutmuş. Bu sitede çoğu kişi Access2003 kullandığı için 2003 formatında ve mdb olarak kaydederseniz daha iyi olacaktır.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #4
hocam, 2007 Access kurulu bilgisayarımda. db olarak nasıl ekleniyor bilmiyorum. sorunum; daha önceden stok kartına girmiş olduğum bilgileri, formda giriş yaparken urunadi nı açılan kutuda seçtiğimde o urunle ilgili stok kartında bulunan urunno mensei ve diger bilgilerin formda bulunan alanlara otomatik olarak gelmesini istiyorum. ilginize şimdiden tşk ederim.
asla birinin umudunu kirma, belkide sahip olduğu tek seydir...
Cevapla
Çözüldü #5
Bununla ilgili kod bankamızda Column komutunu aratın. Ayrıca formda bununla ilgili pek çok örnek var. Dlookup biraz zor gelebilir size. Column komutuyla daha kolay yaparsınız. Kod Bankasına bu akşam ekledim. Kullanımı

Kod
Açılan_kutu_adi.column(1)

şeklindedir. Yine kodbankasında Dlookup olarak aratırsanız onunla ilgili de ayrıntılı bilgi mevcuttur. (Bu akşam ekledim)

Örneğinizi de Access2007 de veritabanı araçlarında veritabanı dönüştürme kısmından 2003'e çevirebilirsiniz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
Çözüldü #6
mehmet hocam, m harfine basmayı unutmadım, klavye aldığı son darbelerden dolayı m ve y harflerini bastığımda biraz sert basmamı söylüyor,
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task