Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
13/01/2013 00:12
Konu Sahibi
hegu
Yorumlar
15
Okunma
4258
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hegu

hegu

Aktif Üye
168
Hü.... Sı....
 54
 80
 579
 03/11/2008
23
 Konya
 Sağlık Memuru
 Ofis 2007
 Dün,10:01
Çözüldü 
(13/01/2013 09:35)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim sistemimde sorunsuz çalıştı bu saate kadarda diğer sistemlerde yani xp kurulu makinede 2010 ile çalışmadı.
Windows 7 yüklü ve office 2003 yüklü makinede çalışmadı.
Çalışmayan kısım Excelde güncelleme işlemidir.
Düzeltince çözümü bulunca eklerim.
Win 7 64 bit ve Office 2010 kurulu makinede problemsiz çalışıyor.

bu konuda sayın üstadlara duyrulur. Sayın ercan beyin emeğine sağlık sabaha kadar pc nin başından ayrılmadı. Allah zihninizi yolunuzu açık tutsun iyiki varsınız.




mqhmq

mqhmq

Üye
42076
 23
 1
 11
 24/11/2011
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 09/06/2014,01:55
Çözüldü 
ben 5 tane tabloyu nasıl billeştirip bir tabloda gösterebiliirm kodunu yazsanıza



...........
hegu

hegu

Aktif Üye
168
Hü.... Sı....
 54
 80
 579
 03/11/2008
23
 Konya
 Sağlık Memuru
 Ofis 2007
 Dün,10:01
Çözüldü 
(13/01/2013 20:18)hegu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13/01/2013 09:35)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim sistemimde sorunsuz çalıştı bu saate kadarda diğer sistemlerde yani xp kurulu makinede 2010 ile çalışmadı.
Windows 7 yüklü ve office 2003 yüklü makinede çalışmadı.
Çalışmayan kısım Excelde güncelleme işlemidir.
Düzeltince çözümü bulunca eklerim.
Win 7 64 bit ve Office 2010 kurulu makinede problemsiz çalışıyor.

bu konuda sayın üstadlara duyrulur. Sayın ercan beyin emeğine sağlık sabaha kadar pc nin başından ayrılmadı. Allah zihninizi yolunuzu açık tutsun iyiki varsınız.

Bu uygulamayı deneyen oldu mu?
"Güncelleştirilemiyor. Veritabanı veya salt okunur." hatası veriyor.



accessman

accessman

Aktif Üye
99
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
(13/01/2013 08:30)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evvettt. Bu iş tamam sabaha kadar uğraştım ama değdi gerçekten çok güzel bilgilerin olduğu bir çalışma oldu.
dosyalar C:\AilehekimiSorgulama klasörüü içinde olmalı. Yada programın ilgili kısımlarında doğru dosya isim ve yolu ile düzeltilmelidir.
Önce Excel tablosuna bağlı tablo olarak bağlanarak yaptım işler tam bitti derken Read Only ( Sadece Okuma ) yetkisi ile bağlanabildiğimiz için Excel dosyasında güncelleme yapamadım.
Sonra Ado ile excele bağlanıp güncelleme fikri oluştu ve nihayet bu çalışma ortaya çıktı.
Ado ile excelden veri çekme ado ile excele Access içinden veri ekleme yada güncelleme veya silme işlerini yapan bir örnek oldu.
İnşallah bir çok arkadaşın zaman zaman ihtiyacı olan konulara ilaç olacak bir örnek olduğunu düşünüyorum.
Hegu hocam sizede teşekkür ederim. Böyle bir örneğe vesile olduğunuz için.
Hayırlı Sabahlar.
Kolay gelsin.
TEŞEKKÜRLER



@benbendedeilem

...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bir Tablonun Var Olup Olmadığını Sorgulama Yunus Bozkurt 3 268 04/06/2019, 16:05
Son Yorum: Yunus Bozkurt
Çözüldü Alt Tablolardan Oluşmuş Ana Tabloda Sorgulama Nasıl Yapılır ? A_day 7 339 11/02/2019, 22:08
Son Yorum: halily
Çözüldü Farklı Tablolardaki Verileri Tek Raporda Sorgulama av.fatihberber 2 302 11/10/2018, 08:52
Son Yorum: av.fatihberber
Çözüldü Sorgulama Hatası Yunus Bozkurt 2 444 03/04/2018, 14:19
Son Yorum: Yunus Bozkurt
Çözüldü Sorgulama Yapmıyor U.ALTUN 9 768 21/03/2018, 01:40
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.