Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/10/2018 21:48
Konu Sahibi
notrino
Yorumlar
5
Okunma
359
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
notrino

notrino

Aktif Üye*
79958
 170
 602
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/01/2019,17:30
Çözüldü 
Merhabalar,

Ekli örneğimdeki formda bulunan butonun, sadece alan1-alan3 ve alan4'e veri girilmesi dahilinde enable olmasını istiyorum. Nasıl kodlanabilir? Tşk.



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.100
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,20:08
if len(alan1)  > 0 and len(alan3) > 0 and len(alan4) > 0 then

Buton.enabled = true

end if


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
notrino

notrino

Aktif Üye*
79958
 170
 602
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/01/2019,17:30
Teşekkürler..



notrino

notrino

Aktif Üye*
79958
 170
 602
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/01/2019,17:30
Sanırım bir problem var,

alan1 tamam ama, alan3 ve alan4, "alt form" içindeki alanlar. Bu durumda bu kodlamanızı hangi olay yordamına yazmak gerek?



...........
ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.100
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,20:08
(02/10/2018 22:22)notrino Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bir problem var,

alan1 tamam ama, alan3 ve alan4, "alt form" içindeki alanlar. Bu durumda bu kodlamanızı hangi olay yordamına yazmak gerek?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

notrino

notrino

Aktif Üye*
79958
 170
 602
 18/02/2016
31
 İzmir
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/01/2019,17:30
(03/10/2018 20:25)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02/10/2018 22:22)notrino Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bir problem var,

alan1 tamam ama, alan3 ve alan4, "alt form" içindeki alanlar. Bu durumda bu kodlamanızı hangi olay yordamına yazmak gerek?

Evet aradığım buydu, teşekkürler..



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda Boş Alan Sorunu Yunus Bozkurt 7 217 03/06/2019, 04:22
Son Yorum: halily
Çözüldü Formda Bitiş Tarihi Geçenlerin Alan Rengi Değişimi haziran4 3 149 30/04/2019, 13:04
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Seçeneğe bağlı yan yana yazdırma dioxi 6 416 19/03/2019, 22:33
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Dış Kaynak Verisine Sorgu Hazırlama cozum 7 518 12/03/2019, 08:29
Son Yorum: cozum
Çözüldü Bağlı Tabloda Sorgu İşlemleri prtkl 7 375 13/02/2019, 16:32
Son Yorum: prtkl

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.