Skip to main content

AccessTr.neT


Altformda Toplama hatası

Altformda Toplama hatası

Çözüldü #1
FORM_MALIYET formunda toplam aldıramıyorum. Bakabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler


Ek Dosyalar
ASB_22_sled.rar(55.54 KB)
Ahmet Yenginoğlu
Son Düzenleme: 15/12/2011, 02:25, Düzenleyen: yenginoglu.
Cevapla
Çözüldü #2
altformdaki "BRT" metin kutusunun denetim kaynağına
Visual Basic Code
=DSum("[HALIS_FIYATI]*[MIKTAR]","TBL_HAMMADDE_yedek","[HURUNKODU]=" & "'" & [HURUNKODU] & "'")

Metin36'nın denetim kaynağına
Visual Basic Code
=DSum("[MIKTAR]","TBL_HAMMADDE_yedek","[HURUNKODU]=" & "'" & [HURUNKODU] & "'")

FORM_MALIYET formundaki BRT metin kutusunun denetim kaynağına
Visual Basic Code
=[SORGU_HAMMADDE alt formu].[Form]![BRT]

FORM_MALIYET formundaki Metin36'nın denetim kaynağına

Visual Basic Code
=[SORGU_HAMMADDE alt formu].[Form]![Metin36]

kodlarını yaz.
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #3
sayın sledgeab girdiğiniz metinin deyimi yanlış diye hata veriyor.
imleç hatası gibi ben bulamadım.
selamlar
=DSum("[HALIS_FIYATI]*[MIKTAR]","TBL_HAMMADDE_yedek","[HURUNKODU]=" & "'" & [HURUNKODU] & "'")
Ahmet Yenginoğlu
Son Düzenleme: 16/12/2011, 18:24, Düzenleyen: yenginoglu.
Cevapla
Çözüldü #4
[HALIS_FIYATI]*[MIKTAR] kısımlarını ayrı DCount lar ile alıp sonuçları birbiri ile çarpın.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
Çözüldü #5
sayın alpeki99 DCount u da bilemiyorum =DSum("[HALIS_FIYATI]*[MIKTAR]","TBL_HAMMADDE_yedek","[HURUNKODU]=" & "'" & [HURUNKODU] & "'")
bunu nasıl yaparım örnek verebilirmisiniz.
saygılarımla,
Ahmet Yenginoğlu
Cevapla
Çözüldü #6
Pardon DCount demişim Dsum olacaktı.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da