Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
24/11/2012 01:38
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
12
Okunma
3705
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yorum70

yorum70

Aktif Üye*
25666
Ay.... Şa....
 48
 148
 1.184
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
İyi geceler.

Sn.Ozanakkaya'nın Polsot programından arakladığım Evrak programına bir kaç metin ekledim.

Tablolar bağlı olduğu için dışarı verip geri aldım, bir kaç tablo özelliğini değiştirdim.

Kaydet butonu işlev görmüyor(Yeni buton eklemek istemedim çünki, kodlarına baktığımda (Nothing) karıştırmasam iyi olur diye düşündüm.

Arama satır kaynağını düzenledim, ancak arama kutusuna tıkladığımda hata veriyor(Formda Arama konusunu defalarca denedim-yeniden yaptım ama her seferinde farklı sorunlarla karşılaştım.Sorun çok aslında, şimdilik bu 2 sorunu çözelim diye düşündüm, 2013 için aday program Evrak programı için yardımlarınızı bekliyorum.Tşk.

Form: frm_evrakkayayitdefteri
arama: frm_ara
Tablo: tbl_evrakkayittablo



"Her tercih, bir vazgeçiştir"


POWER

POWER

Uzman
17709
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/07/2019,01:29
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız....


Please return your positive or negative ...

...........
yorum70

yorum70

Aktif Üye*
25666
Ay.... Şa....
 48
 148
 1.184
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sn.POWER hocam; inceledim, istediğim gibi olmuş.
Teşekkür ediyorum.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"


yorum70

yorum70

Aktif Üye*
25666
Ay.... Şa....
 48
 148
 1.184
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sub EvrakKaydet()
Dim rs As New ADODB.Recordset

Kaydet komutu ile kod'da bu alan sarı çıkıyor, altındaki devam kodları sebebiyle fazla karıştırmak istemedim, kısacası KAYDET komutu sorunu devam etmekte !



"Her tercih, bir vazgeçiştir"


...........
iscinar

iscinar

Onursal Üye
36548
İs.... ÇI....
 47
 42
 878
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 01/05/2019,11:03
Çözüldü 
VBA penceresinde
Tools/References
referans eklemeniz gerekli


Ekran Görüntüleri
   
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

yorum70

yorum70

Aktif Üye*
25666
Ay.... Şa....
 48
 148
 1.184
 08/10/2010
71
 Ankara
 
 Ofis 2013 64 Bit
 22/10/2016,21:00
Çözüldü 
sn.iscınar, mesajınızı okudum, eve geçince eklemeyi yapacağım.Anladığım kadarıyla referanslardan OLE nesnesini ekleyeceğim, diğerleri ekli diye hatırlıyorum.programı 2007 yüklü pc'de kullanacağız,umarım sıkıntı olmaz.Tşk..


"Her tercih, bir vazgeçiştir"


...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İki Tarih Arası Sorgulma Sorunu HORZUM 4 319 05/07/2019, 19:25
Son Yorum: halily
Çözüldü Alt Form Toplamında #hata Ve #boyut! Sorunu donepezil 2 107 04/07/2019, 11:57
Son Yorum: donepezil
Çözüldü Rapor Sorunu metınaycıcek 26 556 03/07/2019, 23:35
Son Yorum: metınaycıcek
Çözüldü Her Yeni Kayıta Bastığımızda Sayı Verme Sorunu. prestij06 7 278 15/06/2019, 21:24
Son Yorum: halily
Çözüldü Raporda Boş Alan Sorunu Yunus Bozkurt 7 295 03/06/2019, 04:22
Son Yorum: halily

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.