Skip to main content

AccessTr.neT


Arıza Servis Takip (Vb-Net)

Arıza Servis Takip (Vb-Net)

#1
Herkese Selam Arkadaşlar

Servislerde kullanılabilecek Arıza takip programıdır.
-Barkod No verebilir,barkod yazdırabilirsiniz.(Eski versiyonda var,isteyene eklenir)
-Servis Sözleşme tutanağı alabilirsiniz.
-Yedekleme yapabilir,yedeğı geri alabilirsiniz.
-Kullanıcılar ekleyebilir,silebilirsiniz.
Ayrıca özel isteğe göre ekleme ve çıkarma yapabilirim.

Kullanıcı Adı:  c
Şifre         :  c

Yedekleme için: şifre o anki  bilgisayar saatidir ,yani saati :22:15 ise Şifreyi:2215 olarak girerek yedek alabilirsiniz.
İlk kurulumda NET framework isterse ,internetten yüklemeniz gerekir.
Not: Pc tarihini lütfen noktalı olarak ayarlayıp deneyin ( 01.01.2015 gibi)
Programın Son Versiyonu  aşağıdadır.Peki ne gibi değişiklikler eklendi ?

1-Müşteriye İstediğin kadar Servis kaydı ekleyebilirsin
2-Raporlamalar ayrı ayrı alabilirsin (ister tek tek ister Hepsini)
3-Sorgulama eklendi (İki tarih arası Ücret ve Kayıtları raporlayabilirsin)
4-Müşteri Listesi oluşturup,Oradan müşteriyi seçebilirsin
5-Görsellik ve daha bir çok değişiklikler yapıldı.

Kullanıcı Adı:  Admin ve c
Şifre         : 123. c


Programın son halini burdan indirebilirsiniz...


[Resim: do.php?img=4856]
[Resim: do.php?img=4203][Resim: do.php?img=4736]
[Resim: do.php?img=4857]
Cevapla
#2
Merhaba Sayın Celoycee,

öncelikle emeğinize sağlık diyerek çalışmanızı paylaşmanız için de teşekkür ederim.

Benden çalışmanıza dair yorumda bulunma talebinize dair,ek'te nacizane kendi düşünce ve yorumlarımı içeren dökümanda bu konudaki paylaşımlarımı ayrıntılı olarak aktarmış oldum.

Umarım,sizin için olumlu olur ve iyi bir anlam kazanır.Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar temenni ederim.

iyi çalışmalar,
saygılar.
.rar YORUMLAR.rar (Dosya Boyutu: 286,85 KB | İndirme Sayısı: 55)
Herkes,kendisinin AR-GE'cisidir...


Konulara eklenen Uygulama içeriğine yönelik Tavsiyeler
Alt Form Denetim Değerlerine ulaşma ve Alt Form Güncelleme
Kapatırken Düzenle (Compact On Close) Seçeneğinin İşaretlenmesi Hakkında
Cevapla
#3
Sayın Atoz112
Yorumlarınız için teşekkür ederim,kısaca şunu diyeyim,bu sadece özel biri için yapıldı ve onun isteklerine göre yapıldı,sizin belirttiğiniz çoğu şeyi (misal Cihaz Adı ve Türü Combobox’ları içerikleri ile ilgili anlattıklarınız ,ücertlerin bulundugu alanlar vb) bunları söylememe ragmen gerek olmadıgını kendisine yeterli oldugunu belirtmesi üzerine yapıldı,ayrıca Barkod No formunda boş seçimin gelmesi ise yine başka (Liste dışından başka bir Serino ne Cihazadı barkodu yazdırmak istemesinden özel isteğiydi ,sadece yedek olyında fazladan kurulum içine Yedek klasörünü yapmışım,ama asıl yedeği Yedekal dediğimizde C içine ayrı bir yere yedek klasörü yapıyor,kısaca Bu ilginiz ve alakanızdan,Bu güzel yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim,Hatalarımızı fark ettikce düzelteceğimi bildiririm,Kolay gelsin
Cevapla
#4
sayın celoycee,

yaptığım yorumlar sadece kendi bakış açımdan edindiğim izlenimlerimin,düşüncelerimin tarafınıza aktarımıdır.Amacım;size,ne "hatalarınız var." demek ne de "Öyle değil,aslında şöyle olmalıydı." demek değildir.Aksine,yapıcı olmak adına,bu çalışmanıza istinaeden,bir de bu yapılan yorumlara yönelik olarak alternatif bakış açıları sunarak size daha farklı da düşülebileceğini,daha farklı da hazırlanabileceğini önermektir.

Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim.Çalışmanız için tekrar emeğinize sağlık.

Bilginize,
iyi çalışmalar.
saygılar.
Herkes,kendisinin AR-GE'cisidir...


Konulara eklenen Uygulama içeriğine yönelik Tavsiyeler
Alt Form Denetim Değerlerine ulaşma ve Alt Form Güncelleme
Kapatırken Düzenle (Compact On Close) Seçeneğinin İşaretlenmesi Hakkında
Cevapla
#5
çılışmalarınızı devamını bekleriz.çok başarılı bir çalışma olmuş.
sakıncası yoksa bunun yapılışı hakkında bilgi verebilirmisiniz.
iyi çalışmalr
Cevapla
#6
Sayın afilli
Öncelikle yorum için teşekkür ederim,yapılışı hakkında bilgi istemişsiniz,yapılışını anlaatmak biraz uzun iş ancak şöyle kısaca bahsedeyim. Bu Vb net 2010 ile yaptım,veri tabanı olarak Access kullanıldı,özel bir kişiye yapıldı,exe olarak yine vb nin kendi derlemesi kullanıldı.bunu yapmak için vb 2010 kurulu olması gerekir vs vs..Img-grin
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da