Skip to main content

AccessTr.neT


aspx ile hazırlanmış web siteden accees formuna veri çağırma

aspx ile hazırlanmış web siteden accees formuna veri çağırma

Çözüldü #1
merhabalar ASPX ile yapılmış bir siteden fatura tahsilatı için sorgulama yapıyorum. sorgulamanın sonucunda aşağıdaki eklediğim resimde olduğu gibi fatura ayrıntılarını görebiliyorum. Buraya kadar herşey gayet güzel. Benim yapmak istediğim ise Access formunun üzerinde bulunana bir buton ile site üzerinde halihazırda sorgulanmış fatura bilgilerini (tesisat no, tutari, son ,deme tarihi) Access formundaki metin kutularına çekmek. bunu yapmam mümkünmüdür acaba ?

[Resim: do.php?img=4331]
.rar FATURATAHSILAT.rar (Dosya Boyutu: 12,86 KB | İndirme Sayısı: 15)
moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...
Son Düzenleme: 21/05/2014, 18:28, Düzenleyen: moskovic.
Cevapla
Çözüldü #2
kodda olmayan alanların aktarımı sıkıntılı, diğer alanları aktarmak için aşağıdaki kodu butonun tıklandığında olayına yazınız.

Visual Basic Code
Me.ABONEADI = WebBrowser1.Document.getElementById("ctl00_ContentPlaceHolder1_GridView1_ctl02_lblMusteriAdi").innerhtml
Me.SONODEMETARIHI = WebBrowser1.Document.getElementById("ctl00_ContentPlaceHolder1_GridView1_ctl02_lblFaturaTarihi").innerhtml
Me.TUTAR.Value = WebBrowser1.Document.getElementById("ctl00_ContentPlaceHolder1_GridView1_ctl02_lblFaturaTutari").innerhtml
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 
Cevapla
Çözüldü #3
hocam elınıze kolunuza saglık cok tesekkur ederım emeklerınız ıcın
moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da