Skip to main content

AccessTr.neT


Bağlı olunan wifinin bilgilerini görme

Bağlı olunan wifinin bilgilerini görme

#1
Merhaba.

Benim elimde henüz bir proje yok projeye baslamam için bu koda ulaşmam lazım.

Başlıktada göründüğü gibi bağlı olduğum wifinin adı,şifresi vb.
bilgilerini nasıl görebilirim veya listelerim.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Cevapla
#2
Burdaki arkadaş örnek bir kod paylaşmış:


Kod
https://stackoverflow.com/questions/431755/get-ssid-of-the-wireless-network-i-am-connected-to-with-c-sharp-net-on-windows


CodePlex sitesindeki bir library projesinin linkini paylaşmış. Bu kodu kullanabilmen için o library projende olmalı.

C# kodlarını Vb.Net'e çevirmek için:

converter.telerik.com
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
#3
(09/08/2017 09:06)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burdaki arkadaş örnek bir kod paylaşmış:


Kod
https://stackoverflow.com/questions/431755/get-ssid-of-the-wireless-network-i-am-connected-to-with-c-sharp-net-on-windows


CodePlex sitesindeki bir library projesinin linkini paylaşmış. Bu kodu kullanabilmen için o library projende olmalı.

C# kodlarını Vb.Net'e çevirmek için:

converter.telerik.com

Deniyorum hocam teşekkür ederim.
Cevapla
#4
(09/08/2017 09:06)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burdaki arkadaş örnek bir kod paylaşmış:


Kod
https://stackoverflow.com/questions/431755/get-ssid-of-the-wireless-network-i-am-connected-to-with-c-sharp-net-on-windows


CodePlex sitesindeki bir library projesinin linkini paylaşmış. Bu kodu kullanabilmen için o library projende olmalı.

C# kodlarını Vb.Net'e çevirmek için:

converter.telerik.com

Hocam doğrusu pek birşey anlamadım bu kodlardan yani nasıl kullanacağımla ilgili bir bilginiz varmıdır ?
Cevapla
#5
Ben bu zamana kadar ihtiyaç duymadığımdan kullanmadım. Codeplex'te yer alan örneği uyguladıktan sonra Stackoverflow da yer alan kodlar ile listeleme yapabiliyorsunuz. Konuyu yazan arkadaş o şekilde yazmış. Kütüphane c# olduğundan zorluk çekmişsinizdir. Aynısının vb.net olanı varmı bakmak lazım. Şu sıralar misafir olarak kaldığım yerde internet olmadığından evde bakamıyorum. İş yerinde ise fırsat olmuyor maalesef.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla
#6
(09/08/2017 18:30)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben bu zamana kadar ihtiyaç duymadığımdan kullanmadım. Codeplex'te yer alan örneği uyguladıktan sonra Stackoverflow da yer alan kodlar ile listeleme yapabiliyorsunuz. Konuyu yazan arkadaş o şekilde yazmış. Kütüphane c# olduğundan zorluk çekmişsinizdir. Aynısının vb.net olanı varmı bakmak lazım. Şu sıralar misafir olarak kaldığım yerde internet olmadığından evde bakamıyorum. İş yerinde ise fırsat olmuyor maalesef.

Anlıyorum, yinede teşekkür ederim. Araştırmaya devam ediyorum ek kod bulursam burada paylaşırım.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task