Skip to main content

AccessTr.neT M.



birleşim sorgusunda koşturan bakiye yapılabilirmi

birleşim sorgusunda koşturan bakiye yapılabilirmi

Çözüldü #1
iyi günler

ekte b_hesap isminde birleşim sorgum var..b_hesapa sorgusunda koşturan bakiye oluşturabilirmiyim..Çünkü 3 farklı tablodan veri aldığı için ID si olmayacak nasıl yapabilirim ..

Şimdiden teşekkür ederim..

.rar koşturan bakiye.rar (Dosya Boyutu: 115,72 KB | İndirme Sayısı: 12)
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #2
Dosya ekte, incelerseniz.

.rar koşturan bakiyecttm98.rar (Dosya Boyutu: 28,58 KB | İndirme Sayısı: 24)
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla
...........
Çözüldü #3
ornek
gelen giden kalan bakiye(DURUM)
50 -20 30 30
60 -15 45 75
0 -100 -100 -25
35 0 35 10

ya siz yanlş anladınız yada ben koşturan bakiye yi yanlış anladım..

Ben durum diye yazdığım yeri yani o satır ve onceki satırdki toplamları istiyorum.
bununla ilgili çok örnek var ama birleştırme sorgusundan aldığım için ID yok ..ID olmadan yapabilirmiyim..

zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #4
gelen giden kalan bakiye(DURUM)
Örnekte öyle alanlar yok...

Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla
...........
Çözüldü #5
istediği anlatmak için örnek vermeye çalıştım.
Ekte resim var ve örneği güncelledim

.rar koşturan e.rar (Dosya Boyutu: 119,19 KB | İndirme Sayısı: 6)
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #6
Selamlar

İstediğinize ek olarak ilgilenenler için global fonksiyonunun klasik hatası da giderilmiştir. İstediğiniz gibi oldu sanırım ancak belirtmeliyim tablo mantığını kesinlikle yeniden gözden geçirmeniz gerek.

.rar koşturan e.rar (Dosya Boyutu: 49,74 KB | İndirme Sayısı: 34)
Hayatta listbox kullanmam..
Cevapla
...........

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da