Skip to main content

AccessTr.neT


Blok Aidat

metınaycıcek
metınaycıcek
5
1145

Blok Aidat

Çözüldü #1
Sayın hocalarım
uyegenelıslemlerı nde topluborclandırma formuna girdiğimizde
dönem tarihi girin:
tutar girin:
borçlandırma türü:
seçilip istenilenleri girip
tamama tıkladığımızda işlemi yapıyor
fakat adısoyadı bir türlü tbl_uyeborcodeme tablosuna atmıyor
ne yaptımsa beceremedim.
saygılarımla 
kulanıcıadı:yönetici
şifre:y
.rar BLOKAIDAT-ORNEK.rar (Dosya Boyutu: 363,16 KB | İndirme Sayısı: 23)
Cevapla
#2
uyegenelıslemlerı  isminde bir form göremedim, yeki izi vb durumlar yüklü olduğu için formları dolaşarak uğraşmak ta istemedim. örnek yüklerken lütfen basit bir örnek yükleyiniz. ( sadece gerekli tablolar ve gerekli formlar.)
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.
Cevapla
#3
(02/03/2018 00:29)metınaycıcek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın hocalarım
uyegenelıslemlerı nde topluborclandırma formuna girdiğimizde
dönem tarihi girin:
tutar girin:
borçlandırma türü:
seçilip istenilenleri girip
tamama tıkladığımızda işlemi yapıyor
fakat adısoyadı bir türlü tbl_uyeborcodeme tablosuna atmıyor
ne yaptımsa beceremedim.
saygılarımla 
kulanıcıadı:yönetici
şifre:y

sayın hocam haklısınız 
F_BORCLANDIRMAMENU  çalıştırdığımızda
dönem tarihi girin:
tutar girin:
borçlandırma türü:
seçilip istenilenleri girip
tamama tıkladığımızda işlemi yapıyor
fakat tbl_uyegenel tablosundan adısoyadı bir türlü tbl_uyeborcodeme tablosuna atmıyor
.rar BLOKTOPLUBORCLANDIRMA.rar (Dosya Boyutu: 32,3 KB | İndirme Sayısı: 13)
Cevapla
#4
Merhaba,

Butonun tıklandığında olayındaki ilgili kodu aşağıdaki ile değiştiriniz.

Visual Basic Code
DoCmd.RunSQL "INSERT INTO TBL_UYEBORCODEME ([DAIREID],[DaıreNo],[BORCNO],[BORCACIKL],[BORCLTARIHI],[BORC],[KALAN], [adısoyadı]) VALUES (" & sayiyaz & "," & sayiyaz & "," & sayiyaz & ",'" & Me.BorcTuru1 & "','" & Me.DonemTarihi1 & "'," & Me.Tutar1 & "," & Me.Tutar1 & ",'" & DLookup("adısoyadı", "tbl_UYEGENEL", "[DaıreNo]=" & sayiyaz) & "')"
Cevapla
#5
(02/03/2018 09:38)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Butonun tıklandığında olayındaki ilgili kodu aşağıdaki ile değiştiriniz.

Visual Basic Code
DoCmd.RunSQL "INSERT INTO TBL_UYEBORCODEME ([DAIREID],[DaıreNo],[BORCNO],[BORCACIKL],[BORCLTARIHI],[BORC],[KALAN], [adısoyadı]) VALUES (" & sayiyaz & "," & sayiyaz & "," & sayiyaz & ",'" & Me.BorcTuru1 & "','" & Me.DonemTarihi1 & "'," & Me.Tutar1 & "," & Me.Tutar1 & ",'" & DLookup("adısoyadı", "tbl_UYEGENEL", "[DaıreNo]=" & sayiyaz) & "')"
Sayın ozanakkaya hocam
ilgilendiğiniz için Allah cc razı olsun         
        Bence  
Bu zamanda Hz. Ali'nin dediği gibi 
Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.
saygıdeğer hocam hakkınızı helal edin.
Cevapla
#6
Sayın ozanakkaya hocam
çok güzel olmuş 
Allah  cc razı olsun 
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task