Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
27/11/2017 19:47
Konu Sahibi
alperadn01
Yorumlar
5
Okunma
469
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alperadn01

alperadn01

Aktif Üye
644
 41
 47
 192
 23/11/2008
0
 -
 
 Ofis 2003
 27/04/2019,17:18
Çözüldü 
arkadaşlar öncelikle merhaba. ekte gönderdiğim örnekte 'tüm personel bilgileri arşiv' formunda bulunduğumuz yıl sonu tarihini otomatik getirmesini ve seçtiğim tarih ile arasındaki kalan günü hesaplamasını istiyorum. örneğin bulunduğumuz 2017 yılı için yıl sonu tarihini 31/12/2017 olarak gelmesini istiyorum. 2018 de de 31/12/2018 olarak gelmesini istiyorum. şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.




ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 19/07/2019,20:59
Merhaba yılın son gününü bulmak için:

Visual Basic Code
=DateSerial(Year(Date());12;31)


Kalan günü bulmak için:

Visual Basic Code
=DateDiff("d";[Metin1293];[Metin1291])


kodunu kullanınız.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
alperadn01

alperadn01

Aktif Üye
644
 41
 47
 192
 23/11/2008
0
 -
 
 Ofis 2003
 27/04/2019,17:18
Ozan bey çok teşekkür ederim saygılar



alperadn01

alperadn01

Aktif Üye
644
 41
 47
 192
 23/11/2008
0
 -
 
 Ofis 2003
 27/04/2019,17:18
Ozan bey ayrıca bulunduğumuz ay ile ilgili de son günü getirmeyi denedim yapamadım. Bu konuda da yardım edebilir misiniz?




...........
ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 482
 12.116
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 19/07/2019,20:59
= DateSerial(Year(Date()); Month(Date()) + 1, 0)


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

alperadn01

alperadn01

Aktif Üye
644
 41
 47
 192
 23/11/2008
0
 -
 
 Ofis 2003
 27/04/2019,17:18
Teşekkür ederim ozan bey



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Saat 17:00Da Otomatik Mail Atsın haziran4 6 298 26/04/2019, 15:52
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Access'te Otomatik Sayı Kontrolü dgnlrmehmet 3 218 26/04/2019, 12:17
Son Yorum: dgnlrmehmet
Çözüldü Aynı Tabloda İkitane Otomatik Sayı Alanı Verme respectful 13 834 22/04/2019, 23:36
Son Yorum: halily
Çözüldü Sürekli Formda Yazılacak Verinin Otomatik Olarak Gelmesi mmert06 2 521 19/04/2019, 22:50
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Otomatik sayı yıllara göre vermesi Fatih34 16 909 06/04/2019, 22:34
Son Yorum: halily

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.