Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
21/01/2019 12:47
Konu Sahibi
yahzee_61
Yorumlar
6
Okunma
438
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yahzee_61

yahzee_61

Üye
84404
Os.... Tu.... BA....
 38
 3
 14
 13/09/2016
0
 Trabzon
 Muhasebe
 Ofis 2007
 26/03/2019,00:30
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar. ekteki çalışmamda çoklu seçim yaptırıp aktarım sağlamak için işlemler yaptım fakat hata alıyorum. sorunu çözemedim. bakma şansınız var mı? aynı şekilde bileşik seçim kutusunda da yapamadım. şimdiden teşekkürler




Allback

Allback

Uzman
41694
Er.... Er....
 35
 39
 316
 16/11/2011
27
 Kocaeli
 Yönetici
 Ofis 2016 64 Bit
 20/06/2019,10:03
(21/01/2019 12:47)yahzee_61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar. ekteki çalışmamda çoklu seçim yaptırıp aktarım sağlamak için işlemler yaptım fakat hata alıyorum. sorunu çözemedim. bakma şansınız var mı? aynı şekilde bileşik seçim kutusunda da yapamadım. şimdiden teşekkürler

Sorunuzu "Access Soruları ve Cevapları" bölümüne taşıyorum.
Lütfen yeni sorularınızı bu başlık altına açınız.



...........
yahzee_61

yahzee_61

Üye
84404
Os.... Tu.... BA....
 38
 3
 14
 13/09/2016
0
 Trabzon
 Muhasebe
 Ofis 2007
 26/03/2019,00:30
bir çözümü yok mu bunun



ozanakkaya

ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 483
 12.103
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:31
Merhaba, kodunuzun düzeltilmiş hali ektedir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Dim GKontrol As Variant
Dim dazi As String

With Me.Liste0

    If .ItemsSelected.Count <> 0 Then
    
        For Each GKontrol In .ItemsSelected
    
            dazi = dazi & .Column(2, GKontrol) & vbNewLine
        
                CurrentDb.Execute "INSERT INTO Tablo2 (Prs_Id, Adi, Maas, Prim) VALUES ('" & .Column(0, GKontrol) & "', '" & .Column(1, GKontrol) & "', '" & .Column(2, GKontrol) & "', '" & .Column(3, GKontrol) & "');"
        Next
    
        Me.Metin2 = dazi
        
    End If
End With

Me.Tablo2.Requery



"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

...........
yahzee_61

yahzee_61

Üye
84404
Os.... Tu.... BA....
 38
 3
 14
 13/09/2016
0
 Trabzon
 Muhasebe
 Ofis 2007
 26/03/2019,00:30
teşekkür ederim. oldu



yahzee_61

yahzee_61

Üye
84404
Os.... Tu.... BA....
 38
 3
 14
 13/09/2016
0
 Trabzon
 Muhasebe
 Ofis 2007
 26/03/2019,00:30
peki 'Liste0.Items.RemoveAt (Liste0.SelectedItem(i)) kodu nereye yerleştirmeliyim. bu koddaki amacım listeden tabloya aktardığım kişinin listede gözükmemesi.



...........

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Çoklu Dil Form Örnek cozum 34 995 15/06/2019, 14:26
Son Yorum: halily
Çözüldü Form Üzerin Çoklu Giriş Sayma Mahmut Yazıcı 9 327 08/03/2019, 10:11
Son Yorum: Mahmut Yazıcı
Çözüldü Liste Kutusunda Komutla Seçim zaferlacin 3 288 25/02/2019, 23:37
Son Yorum: zaferlacin
Çözüldü Çoklu Sorgu Ve İl İlçe Mahalle Ekranı? yasargulten 11 653 24/02/2019, 22:39
Son Yorum: yasargulten
Çözüldü Combobox Çoklu Seçim Mahmut Yazıcı 7 340 04/02/2019, 16:14
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.