Skip to main content

AccessTr.neT


Combobox'daki seçime göre listbox'a veri getirmek

Combobox'daki seçime göre listbox'a veri getirmek

Çözüldü #1
Herkese günaydın, Arkadaşlar Temizlik adlı dosyamın alt veri tabanı hazır hale geldi.Ancak formlarımı F_PERSONEL adlı formdan açmam tehlikeli oluyordu.Zira yapılan en ufacık bir dikkatsizlik kişilerin bölgelerinin ve şubelerinin değişmesine sebep oluyordu. Bunun yerine form1 adlı bir form oluşturdum.Bu formda 2 adet combobox ve bir adet listboxum var, bolgekutuya bölgeleri sıralıyorum,subekutuda ise o bölgeye ait şubeler geliyor. subekutudan seçeceğim şubeye göre ise liste8'de o şubedeki kişilerin bilgileri gelecek.Liste8'de üzerine çift tıkladığım kişilerin ise F_PERSONEL adlı formu gelecek.Buraya kadar bir şeyler yapmıştım ama F_PERSONEL adlı formda şube adları sayı karakter olduğundan liste8 de şube adları yerine sayılar çıkıyordu.Bu kısmını yapamadım.Yardımcı olurmusunuz.
.zip 30.12.20101.zip (Dosya Boyutu: 171,83 KB | İndirme Sayısı: 29)
Son Düzenleme: 30/12/2010, 13:42, Düzenleyen: yersahan.
Cevapla
Çözüldü #2
Hasan Bey örnek ekleme durumunuz var mı?
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #3
Dosyam 1. mesaja eklidir. İlginize teşekkür ederim.
Cevapla
Çözüldü #4
Hasan Bey ; Form1 i düzenledim. İşin ilk kısmı tamamdır herhalde. Bir kontrol edin olmuşsa ;
listelenen personlein üzerine tıklandığında personel formunun tıklanan kişinin bilgileriyle açılmasını mı istiyorsunuz?
.rar temizlik-1.rar (Dosya Boyutu: 126,01 KB | İndirme Sayısı: 57)
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla
Çözüldü #5
Evet Çift tıklama ile ilgili kişiinin F_PERSONEL formu açılacaktı. Zannedersem o kısmını yapabilirim. form1 gayet güzel olmuş Teşekkürler.
Cevapla
Çözüldü #6
Tamam o zaman . Sizin yapmanız daha iyi olur. Kolay gelsin.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da