Skip to main content

AccessTr.neT


ComboBoxtaki Degeri Kullanarak TextBoxa Veritabanından Veri Çekme (Resimli) Acil Yrdm

ComboBoxtaki Degeri Kullanarak TextBoxa Veritabanından Veri Çekme (Resimli) Acil Yrdm

Çözüldü #1
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Ben Basit Bir Pprogramla ugraşıyorumda Bir yerde 2 3 gündür takıldım işte aşagıda.



[Resim: zrG7aB.png]

Tarihleri listele butonuna bastıgımız zaman veritabanından Tarih degerindeki tarihleri comboboxa aktarıyor.


[Resim: GoZOPy.png]

Biz burdan bir tarih seçip :


[Resim: yLGrN0.png]

Elde olan malzemeleri göster butonuna bastımızdanki ComboBoxtan seçtigimiz tarih satırındaki domates biber sogan vb leri textboxlara aktarcak.

VERİTABANI GÖRÜNTÜSÜ:
[Resim: 0m05Yo.png]


[b]İsimler :

Elde Olan Malzemeleri Göster : Button1
ComboBox : ComboBox1
Tarihleri Listele : Button2
Veritabanı İsmi : pizza


PROJEYİ İNDİRME LİNKİ. = http://dosya.co/ndgma2ckdq9p/Lokanta_2.rar.html


ACİL YARDIM İSTEYEN OLURSA PROJEYİ UPLOAD EDEBİLİR ACİL LAZIM ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM.[/b]
Son Düzenleme: 21/01/2016, 14:24, Düzenleyen: Metlesshade. (Sebep: Veritabanı Görüntüsü Eklendi.)
Cevapla
#2
Örneğinizi ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla
#3
(21/01/2016 13:21)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örneğinizi ekleyiniz...

nasıl yani
Cevapla
#4
Örneğiniz yok nasıl destek verebiliriz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla
#5
(21/01/2016 13:46)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örneğiniz yok nasıl destek verebiliriz.

üstat resimlerle gayet güzel anlattım yani bana kod lazım projeyi upload edip verebilirim istiyorsan ?
Cevapla
#6
Probleminizi çözeceğimiz şekilde projenizin sadece sorunu çözmek adına gerekli kısımlarını ekleyip destek bekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task